Un bărbat care a fost martor la accidentul mortal din Neamț face declarații cutremurătoare. Martorul a povestit cum s-a întâmplat accidentul, iar firul tragediei este șocant.

Bărbatul a mers imediat la locul accidentului pentru a acorda ajutor. Din păcate, trei tineri, dintre care doi frați, au pierit pe loc.

Mărturia martorului la tragedia din Neamț: "Ajută-mă, ajută-mă, că nu vreau să mor"

Un bărbat, martor la tragedia din Neamț care a avut loc în weeked-ul trecut, a povestit cum s-a petrecut accidentul mortal.

Martorul a mărturisit că s-a deplasat imediat la locul accidentului, pentru a acorda primul ajutor. Din păcate, acesta a asistat la o tragedie. În fiarele mașinilor, trei tineri și-au pierdut viața. Doi dintre aceștia, frați, au murit pe loc.

Am auzit cum au trecut cu viteză şi apoi am auzit o buşitură puternică. Am văzut un autoturism argintiu într-o parte, răsturnat. Era pe o parte, erau două fete în grădină, în exteriorul maşinii. Una era plină de sânge, am luat-o în braţe, am scos-o în drum. Am spart geamul, am reuşit să intru pe deasupra. Am văzut două persoane, doi tineri. Am verificat pulsul de vreo 3 ori şi nimic. Am început să vorbesc cu băiatul din faţă, era foarte speriat. A zis "Ajută-mă, ajută-mă, că nu vreau să mor". L-am întrebat cum îl cheamă. "David". Avea picioarele blocate.

Îmi tot zicea, "trage scaunul". Ţine-mă de mână că nu plec de aici şi o să te scoatem, a mărturisit bărbatul, potrivit observatornews.ro.

accident mortal neamt

Mărturia șocantă a bărbatului martor la accidentul mortal din Neaț, unde trei tineri au murit: "Ajută-mă, ajută-mă, că nu vreau să mor"

[Sursa foto: ISU NEAMȚ]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un alt localnic mărturisește că tinerii ar fi pornit o cursă cu mașinile dintr-o benzinărie. Având viteză, impactul a fost inevitabil.

Se presupune că ar fi fost o cursă între ei şi undeva pe la benzinărie au pornit. Aici, băieţii care au murit, i-au depăşit, cumva i-au agăţat şi de acolo s-a pierdut controlul volanului. Am auzit că s-a blocat acul la 150, a mărturisit un localnic, conform sursei citate anterior.

Cei trei tineri care au pierit în tragicul accident au lăsat în urmă suferință profundă. Familiile celor trei băieți sunt îndurerată și își plâng pierderea.

Citește și: O ambulanță s-a răsturnat în București, pe bulevardul 13 Septembrie. Șapte persoane implicate în accidentul rutier, inclusiv un copil

accident mortal neamt

Mărturia șocantă a bărbatului martor la accidentul mortal din Neaț, unde trei tineri au murit: "Ajută-mă, ajută-mă, că nu vreau să mor"

[Sursa foto: ISU NEAMȚ]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Noi încă îi aşteptăm acasă pe Cristian, Raul şi Alex. Dintr-o joacă, dintr-o prostie s-au omorât între ei şi au adus foarte multă suferinţă, ar fi mărturisit verișoara celor doi frați, conform observatornews.ro.

Am ieşit la o plimbare, am terminat munca târziu. Eu m-am dus înainte, îi aşteptam în Borca aici, dar n-au mai răspuns. S-au întrecut... adrenalină, anturajul, ar fi mărturisit verișorul fraților decedați în accident, conform observatornews.ro.

Tragicul accident a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Șase tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 23 de ani au fost implicate în tragedie. Potrivit martorilor, din cauza vitezei, cele două autoturisme s-au izbit frontal și s-au răsturnat în curțile localnicilor. Doi frați și un tânăr au pierit în urma accidentului. În stare gravă la spital au ajus două tinere, cu vârste de 19-22 ani, și un băiat de 18 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si