Mărturii de Ziua Națională a Transplantului, ediție specială Academia de Sănătate

Mărturii despre triumful vieții asupra morții, așa poate fi descrisă succint ediția de luni, 17 iunie 2019, ora 11.00, a emisiunii Academia de Sănătate, care va fi una cu totul specială.

R.B., luni 17 iunie 2019 , 11:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dedicată Transplantului în România, emisiunea va fi transmisă simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC NEWS și DC MEDICAL și va aduce în fața publicului pacienți a căror viață a fost salvată și medici direct implicați procesul de donare, de recoltare și de transplant.

Transplantul este diferența dintre viață și moarte, explică realizatorul emisiunii Academia de Sănătate, academician profesor doctor Irinel Popescu.

După ce a adus în prim-plan specialiști direct implicați în procesul de transplant, de data aceasta realizatorul vă propune o emisiune mixtă de excepție. Veți putea vedea mărturii ale pacienților a căror viață a fost salvată prin donare și transplant, dar și medici care zi de zi se luptă ca să salveze aceste vieți.

„Va fi o emisiune mai specială a Academiei de Sănătate. Această emisiune a avut loc cu ocazia Zilei Naționale a Transplantului în România, în acest an, 31 mai. Este o emisiune dedicată în primul rând pacienților transplantați, ei vor fi cei care-și vor spune cuvântul în cadrul acestei emisiuni, și celor datorită cărora li s-a putut reda viața, și anume donatorilor de organe. Este o sărbătoare frumoasă, o sărbătoare a triumfului vieții asupra morții, o sărbătoare a unor oameni cărora le-a fost redată speranța", a explicat acad.prof.dr. Irinel Popescu.

Mărturii despre triumful vieții

Pe lista invitaților la această emisiune-eveniment se numără mai multe paciente și pacienți care-și vor spune povestea de succes, dar și dr. Radu Zamfir, președintele ANT, Dr. Crina Ștefan, de la Asociația Pacienților Transplantați, Tiberiu Brădățan- secretar de stat în Ministerul Sănătății, Dr. Emanuel-Gabriel Botnariu, senator în Comisia de Sănătate a Senatului, Dr. Carmen Pantiș- coordonator al Oficiului Regional Timiș al ANT și Gheorghe Tache, președintele Asociației Pacienților Transplantați.

Emisiunea va fi transmisă simultan, luni, 17 iunie, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Bilanț coronavirus 10 aprilie 2021: Numărul pacienților internați la ATI a depășit... Bilanț coronavirus 10 aprilie 2021: Numărul pacienților internați la ATI a depășit recordul. Câte persoane au murit
spotmedia.ro
Cum maximizăm eficacitatea vaccinului antiCovid? Cu un somn bun, o alimentație... Cum maximizăm eficacitatea vaccinului antiCovid? Cu un somn bun, o alimentație sănătoasă și cât mai multă mișcare. Fără stres. Și fără țigări
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă
infoactual.ro
Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR! Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR!
infoactual.ro
Horoscop 10 aprilie 2021. O zodie primește o lovitură dură: văd totul într-o lumină... Horoscop 10 aprilie 2021. O zodie primește o lovitură dură: văd totul într-o lumină negativă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si