Mărturii de Ziua Națională a Transplantului, ediție specială Academia de Sănătate

Mărturii despre triumful vieții asupra morții, așa poate fi descrisă succint ediția de luni, 17 iunie 2019, ora 11.00, a emisiunii Academia de Sănătate, care va fi una cu totul specială.

Author: R.B. luni 17 iunie 2019 , 11:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dedicată Transplantului în România, emisiunea va fi transmisă simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC NEWS și DC MEDICAL și va aduce în fața publicului pacienți a căror viață a fost salvată și medici direct implicați procesul de donare, de recoltare și de transplant.

Transplantul este diferența dintre viață și moarte, explică realizatorul emisiunii Academia de Sănătate, academician profesor doctor Irinel Popescu. După ce a adus în prim-plan specialiști direct implicați în procesul de transplant, de data aceasta realizatorul vă propune o emisiune mixtă de excepție. Veți putea vedea mărturii ale pacienților a căror viață a fost salvată prin donare și transplant, dar și medici care zi de zi se luptă ca să salveze aceste vieți.

Citeste si: Raed Arafat nu consideră că a greșit la Colectiv. Cum se apără secretarul de stat al MAI în fața acuzațiilor primite: „Dacă noi nu voiam să îi ducem, rămâneau acasă''- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

„Va fi o emisiune mai specială a Academiei de Sănătate. Această emisiune a avut loc cu ocazia Zilei Naționale a Transplantului în România, în acest an, 31 mai. Este o emisiune dedicată în primul rând pacienților transplantați, ei vor fi cei care-și vor spune cuvântul în cadrul acestei emisiuni, și celor datorită cărora li s-a putut reda viața, și anume donatorilor de organe. Este o sărbătoare frumoasă, o sărbătoare a triumfului vieții asupra morții, o sărbătoare a unor oameni cărora le-a fost redată speranța", a explicat acad.prof.dr. Irinel Popescu.

Mărturii despre triumful vieții

Pe lista invitaților la această emisiune-eveniment se numără mai multe paciente și pacienți care-și vor spune povestea de succes, dar și dr. Radu Zamfir, președintele ANT, Dr. Crina Ștefan, de la Asociația Pacienților Transplantați, Tiberiu Brădățan- secretar de stat în Ministerul Sănătății, Dr. Emanuel-Gabriel Botnariu, senator în Comisia de Sănătate a Senatului, Dr. Carmen Pantiș- coordonator al Oficiului Regional Timiș al ANT și Gheorghe Tache, președintele Asociației Pacienților Transplantați.

Emisiunea va fi transmisă simultan, luni, 17 iunie, de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si