Catalin Cazacu, in varsta de 33 de ani, a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu fiul lui de doar 8 ani, dar si cum s-a schimbat aceasta pe parcursul competitiei Exatlon, cat timp sportivul a fost plecat in Republica Dominicana.Desi cel mic locuieste cu bunicii din partea mamei in Sarmisegetusa, relatia tata-fiu nu are de suferit, ba din contra, Catalin se comporta cu Andrei ca si cand ar fi cei mai buni prieteni.

"S-a schimbat foarte mult dupa ce m-am intors de la Exatlon, nu stiu daca din cauza ca am stat eu foarte mult acolo, sau pentru ca m-a vazut aproape zilnic la TV, dar am devenit foarte apropiati. Vorbim zilnic la telefon si merg la el cat de des pot. Simt ca ma iubeste tot mai mult si ca ma doreste in viata  lui. Copilul meu ma obliga sa evoluez. Acum, de exemplu, Andrei abia asteapta sa inceapa emisiunea Cash Taxi si, evident, vrea sa il plimb cu acel taxi, nu cu alta masina”, a sustinut Catalin Cazacu, conform revistei Viva.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sportivul este mandru ca cel mic are parte de o copilarie "pe stil vechi", jucandu-se afara si murdarindu-se, asa cum facea si el la varsta lui. Catalin a dezvaluit ca a crescut intr-o familie unde parintii lui erau un model demn de urmat: tatal sau la cei peste 70 de ani ai sai inca ii aduce flori sotiei lui.

"Eu pe Andrei nu l-am vazut plangand niciodata, e genul de copil care, daca se loveste, se enerveaza, nu plange. E murdar si zdrelit in genunchi seara, cand intra in casa, la fel cum eram si eu la varsta lui. Are o copilarie pe model vechi, asa cum ar trebui sa aiba toti copiii; invata experimentand.(..) Nu este foarte sensibil, nu este cocolosit, este un barbat inca de la varsta asta si ma surprinde in fiecare zi", a adauagat Cazacu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si