O fetiță în vârstă de 9 ani a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia cu mama și cei doi frați. Cea bănuită de crimă, mama sa, a fost adusă la audieri. Frații fetiței au fost preluați de Protecția Copilului.

Cum ar fi avut loc evenimentul?

Conform unor surse, copila nu s-ar fi simțit bine încă de noaptea trecută, însă medicii ajunși la fața locului au constatat că aceasta era moartă de mai multe ore.

Fetița ar fi fost bătută, aseară, iar în timpul nopții ar fi decedat. De altfel și urmele de pe trupul ei au confirmat această ipoteză. Conform sursei menționate mai sus, mama copilului i-ar fi dat și niște pastile.

Fetița era aflată în plasament la familia din Galați, după ce mama ei biologică ar fi părăsit-o. Anchetatorii merg în acest moment pe mai multe piste în acest caz șocant.

Citește și: Tragedie în Galați! O fetiță de 9 ani, aflată în plasament, a fost găsită moartă în casă. Care sunt pistele anchetatorilor?

Mărturiile șocante ale vecinilor femeii

Vecinii femeii fac dezvăluiri cutremurătoare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Aseară nu am auzit nimic, alaltăseară am auzit. Se auzeau bușituri foarte multe și urlete de copil. Am crezut că e bebeluș care plânge. Se tot bușea ușa de la intrare, se auzea de parcă cădeau chestii la mine în casă.

Bușituri, bătăi, plânsete, la ora 11 noaptea se trânteau ușile. Am văzut foarte multe persoane care intrau și ieșeau, erau și bărbați care intrau și ieșeau, poate erau rude, nu știu”,

a explicat vecina femeii, potrivit Antena3.ro.  

”Informațiile sunt foarte puține în acest moment, știm sigur că cei doi copii ai familiei au fost preluați în regim de urgență și se află acum într-un loc sigur. Vor fi evaluați din punct de vedere medical, consiliați psihologic și sprijiniți în aceste momente care urmează”, a declarat o reprezentantă a DGASPC Galați.

Citește și: Copil de 4 ani, strivit în pădure de un copac tăiat de tatăl său. Tragedie în județul Prahova

În acest caz, anchetatorii îl audiază și pe cumnatul femeii, dar și pe soția acestuia. Aceștia încearcă să stabilească cu exactitate firul evenimentelor și motivul exact pentru care copila a încetat din viață, potrivit Antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si