Marturisire emotionanta a premierului Tudose: "Mama a murit fara ca eu sa pot sa-i explic…"

Premierul Tudose a vorbit despre proiectul de lege a pensiilor si a precizat ca este vorba despre un proiect care isi propune sa rezolve cresterea nivelului de trai al pensionarilor si stergerea unor inechitati. El a dat exemplul mamei sale.

A.S., joi 07 septembrie 2017 , 14:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Mama a murit fara ca eu, fiind in politica, in Parlament, sa pot sa-i explic, si n-am putut, de ce ea, care a iesit la pensie in 1991 are o pensie, dupa 40 de ani de invatamant, cu toate gradele, si cine a iesit la pensie dupa sapte ani, opt ani, colega de catedra, cu aceeasi vechime, la aceeasi varsta, cu aceleasi grade, are o pensie de doua ori mai mare. Nu am stiut sa ii explic”, a spus Mihai Tudose la un post de televiziune.

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor... Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Publicul a decis!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv... Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si