Mărturisiri din trenul terorii! Unul dintre pasageri povestește momentele de groază prin care a trecut: ” O femeie a fost aruncată cu tot cu ușa”

Unul dintre pasageri a decis să povestească c s-a întâmplat în trenul care a deraia astăzi, pe ruta Constanța-Arad.

M.C.B., duminică 23 decembrie 2018 , 15:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Unul dintre pasagerii care se aflau în trenul care circula pe ruta Constanţa- Arad a povesti  pentru Observator, momentele de groază din timpul şi după ce garnitura a deraia, în această dimineaţă, lângă Deva.

Tânărul se afla în cuşetă, în al doilea vagon al trenului, când s-a produs nenorocirea şi spune că s-a simţit o frână extrem de puternică.

"Am fost în acel tren care a deraiat.

Eu eram în al doilea vagon, la cuşetă. În partea unde eram noi, nu a fost un şoc atât de mare, însă am simţit o frână puernică. După ce m-am dat jos şi m-am uitat în spate, am văzut cealaltă jumatate de tren, care era răsturnată de pe şine. Ultimul vagon era destul de afectat", a declarat pasagerul.

Apoi a sunat la 112. Spune că oamenii erau destul de bulversaţi, speriaţi, mai ales cei din spate.

"Cei din cuşete erau ameţiţi, nu prea realizau ce se întâmplă. Eu am dormit...dar pe drum mă trezeam din ora cu niste zgalţâieli destul de puternice. Mi s-a părut că mecanicul de la locmotivă s-a grăbit destul de tare. A mers foarte repede, cel puţin din punctul meu de vedere, dar şi a altor pasageri", continuă tânărul.

Apoi s-a dus să vadă dacă sunt răniţi.

"În spate era o o uşă smulsă efectiv, aruncată pe jos. Lângă uşă era o doamnă cu soţul ei. Femeia a stat aproape de uşă, ea a fost aruncată afară cu tot cu uşă”.

Imaginile de la locul accidentului sunt dramatice.

Sursă: observator.tv

Şi ea şi soţul ei au căzut din tren. Femeia era conştientă şi avea fracturi la mâini.

Striga că o dor mâinile", mărturiseşte tânărul.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si