Mărturisiri dureroase, la nouă luni de la moartea Ionelei Prodan! Ce i-a spus Anamariei în ultimele clipe de viaţă: "S-a stins după ce mi-a spus că..."

La nouă luni de la moartea Ionelei Prodan, ies la iveală detalii dureroase despre ultima perioadă din viața cântăreței.

A.N.C, vineri 11 ianuarie 2019 , 15:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Anamaria Prodan a fost alături de mama sa, Ionela Prodan, în ultimele luni de viață, atunci când, mai mult prin spitale, regretata cântăreață s-a luptat cu un cancer agresiv. Apropiații au făcut mărturisirii neașteptate.

"Ana a fost cea care a îngrijit-o până în ultima clipă, a stat cu ea în clinică zi şi noapte, i-a dat sa mănânce cu linguriţa, i-a monitorizat perfuziile şi a avut grijă ca marea vedetă a folclorului românesc să fie mereu schimbata şi să arate impecabil, aşa cum îşi dorea", au povestit apropaţii familiei.

Citeste si: Lacrimi și durere la mormântul Ionelei Prodan! Anamaria Prodan, împietrită de durere. Astăzi ar fi fost ziua de nume a mamei sale

Când a simțit că se stinge, Ionela Prodan i-a spus fiicei sale câteva cuvinte

"Mi-a zis că, orice s-ar întâmplă, să fiu om. Apoi, s-a stins", a povestit Anamaria cu ochii în lacrimi.

Au trecut nouă luni de la moartea Ionelei Prodan

Ionela Prodan a murit, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital. La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator.

Te-ar putea interesa si