Și în Bucovina tradițiile de Paște sunt păstrate cu sfințenie. Solista de muzică populară, Andreea Popovici a pregătit bunatăți după rețete vechi transmise din generație în generație.
Andreea Popovici a pregătit masa de Paște conform tradiției din Bucovina, după rețete vechi transmise din generație în generație.
Sărbători îmbelșugate la Andreea Popovici
Andreea Popovici, solistă de muzică populară: ”Avem pască cu brânză și stafide, avem și un iepuraș alături, ouăle încondeiate care ne reprezintă pe noi.”
Anul acesta solista de muzică populară a avut ajutoare de seamă la aranjarea și pregătirea mesei de Paște.
Andreea Popovici, solistă de muzică populară: ”Avem friptură de miel cu o rețetă pe care am învățat-o de la mama, am adăugat mai multă verdeață pentru a fi mai moale carnea și mai aromată. Avem cozonacul și dacă am adoptat o nouă rețetă la friptură, așa aș putea spune că am făcut și la cozonaci.”