Audieri la Poliția Capitalei în cazul uciderii lui Emi Pian

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti efectuează, miercuri, cinci percheziţii domiciliare în dosarul uciderii lui Emi Pian.

Poliția informează că urmează să fie efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la crima din data de 4 august.

Citeste si: VIDEO| Ipoteză: Emi Pian, asasinat la comandă

Miercuri dimineaţă, poliţiştii au descins în forţă la mai multe locaţii din Bucureşti şi Ilfov, la locuinţe ale membrilor grupărilor Duduianu şi Rinu, implicaţi în conflictul sângeros de săptămâna trecută. Fratele lui Emi Pian, Ciprian, a fost ridicat cu mascații și dus la audieri.

Ciprian Pian este suspectat de tentativă de omor, potrivit Romania TV. Fratele lui Emi Pian, a ajuns la audieri puţin înainte de prânz şi nu a dorit să vorbească cu jurnaliştii de la faţa locului. "Declaraţii voi face în faţa poliţiei", le-a spus Ciprian Pian jurnaliştilor care l-au întrebat ce rol a avut în scandal. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a descoperit pe Google Maps că soția îl înșală. FOTO

"În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire

la faptele care fac obiectul cauzei", declară Parchetul Capitalei.

Citeste si: Moartea lui Emi Pian seamănă izbitor cu uciderea lui Caiac! În august 2008, interlopul craiovean murea după un conflict pornit de la un joc de poker

Liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane în timpul unei partide de barbut. Principalul suspect în acest caz, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Ipoteza asasinatului la comandă, luată în calcul

Răstunare spectaculoasă de situație în dosarul uciderii lui Emi Pian. Anchetatorii nu exclud nici ipoteza unui asasinat la comandă, mai ales că rivalii Duduienilor l-au amenințat pe lider cu moartea de o jumătate de an. Unul dintre cei arătați cu degetul acum face parte din clanul Sadoveanu, iar omul nu s-a sfiit să amenințe că-și pune viața la bătaie ca să se răzbune.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Manelist renumit din România, infectat cu COVID-19: „Doar regii poartă CORONA!”

Între timp, au continuat audierile în acest caz, iar marți a venit rândul ca fiul lui Emi Pian să treacă prin biroul procurorilor, dar acesta nu a putut să vorbească.

 

Răstunare spectaculoasă de situație în dosarul uciderii lui Emi Pian. Anchetatorii nu exclud nici ipoteza unui asasinat la comandă, mai ales că rivalii Duduienilor l-au amenințat pe lider cu moartea de o jumătate de an. Unul dintre cei arătați cu degetul acum face parte din clanul Sadoveanu, iar omul nu s-a sfiit să amenințe că-și pune viața la bătaie ca să se răzbune. Între timp, continuă audierile în acest caz, iar astăzi a venit rândul ca fiul lui Emi Pian să treacă prin biroul procurorilor, dar nu a putut să vorbească.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si