Moartea lui Emi Pian seamănă izbitor cu uciderea lui Caiac! În august 2008, interlopul craiovean murea după un conflict pornit de la un joc de poker

Și Emi Pian, și Caiac erau în culmea gloriei atunci când au fost uciși ca urmare a unor conflicte plecate de la niște jocuri de noroc.

Petru Luca, marți 11 august 2020 , 14:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Moartea lui Emi Pian, ucis pe 4 august 2020 de un rival, la un meci de barbut, seamănă izbitor cu uciderea lui Caiac, un celebru interlop din Craiova! Considerat stăpânul Craiovei acum două decenii, Mihai Pârvu, zis Caiac, şi-a găsit sfârşitul la finalul unei partide de poker cu un prieten bun, Cătălin M., care l-a împuşcat mortal în august 2008.

Citeste si: Poliția criticată dur după activitatea desfășurată la priveghiul şi înmormântarea lui Emi Pian

La înmormântarea celebrului interlop, care a blocat Bănia, au participat peste 2000 de tovarăşi ai decedatului, printre care şi maneliştii Florin Salam, Ştefan de la Bărbuleşti sau Adi Minune, reprezentanţii presei fiind agresaţi în repetate rânduri.

Caiac a fost îngropat în cimitirul craiovean Sineasca, familia având grijă ca locul de veci să fie unul impresionant. În ciuda renumelui defunctului, acum aproape trei ani, în toamna lui 2017, familia lui Caiac a depus plângere la administraţia cimitirului, susţinând că mormântul lui Mihai Pârvu fost profanat, hoţii furând bijuterii. 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si