"Masina e facuta zob, a fost lovit de un tir! Hainele erau rupte de cioburi!" Ce se intampla in aceste momente cu avocatul Daniel Ionascu. Dr. Ioan Lascar a iesit din operatie si ...

Avocatul Daniel Ionascu a fost implicat intr-un accident rutier grav. Accidentul a avut loc pe Autostrada A1, la kilometrul 32. Masina in care se afla avocatul Daniel Ionascu a fost lovita din spate de un tir.

A.S., marți 20 martie 2018 , 15:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu acordul pacientului, profesorul Ioan Lascar a declarat, pentru DCNews, ca ”Masina e facuta zob, a fost lovit de un tir. Nu  a suferit alte traume decat o contuzie severa la mana stanga, cu fractura deschisa de olecran, poluata cu cioburi, noroi, vopsea, avea plagi la brat si antebrat.

S-a facut toaleta plagii, au fost indepartati corpii straini, s-a facut sutura si a fost imobilizat bratul in atela gipsata. Era si el mirat ce s-a intamplat cu mana. A ridicat cotul cand s-a spart geamul, iar haina si camasa erau rupte de cioburi. in rest nu are nicio alta problema medicala”.

Primele informatii erau ca avocatul Daniel Ionascu ar fi fost lovit si la cap, informatii infirmate de catre prof. univ. dr Ioan Lascar.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si