Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a anuntat ca accidentul a avut loc aproximativ la ora 21.00 si ca masina era condusa de un barbat in varsta de 29 de ani. Vehiculul respectiv, un BMW, nu s-a asigurat in momentul in care a ajuns pe aleea de acces din dreptul Salii Sporturilor si a lovit un tanar de 22 de ani, care circula pe pista de biciclete. "Din datele noastre, un barbat in varsta de 30 de ani conducea respectivul autoturism.

A lovit un biciclist, care se afla pe pista pentru biciclete. Acesta a fost dus la spital. In cauza politistii constanteni au intocmit dosar penal. soferul nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Cam atat va pot spune", a declarat Cristina Vasile pentru GSP.ro.

Reprezentantii clubului Viitorul au precizat pentru News.ro ca miercuri seara, la ora cand s-a petrecut accidentul, Ianis Hagi se afla la antrenament. "La ora accidentului, Ianis se afla la antrenament, a avut antrenament pana tarziu. Azi dimineata iar am avut antrenament. Starea lui era una ok. Cred ca daca ar fi fost la volan nu ar fi avut o stare prea buna", a declarat ofiterul de presa al clubului Viitorul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit presei centrale, cel mai probabil la volan era unul dintre verii lui Ianis Hagi si in cauza a fost intocmit dosar penal.

Exista insa martori care spun ca masina ar fi fost condusa chiar de Ianis Hagi, dupa cum anunta Cancan. Dupa accident, victima a fost transportata la spital, dar era constienta. Accidentul a avut loc la intrarea in parcarea de la Sala Sporturilor, din Constanta.

"Accidentul a avut loc in jurul orei 21.15. Ianis Hagi se afla la volan, dar altcineva a suflat in fiola in locul lui. Daca Politia va face rost de filmarile camerelor de supraveghere, se va convinge", a declarat un martor pentru sursa citata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si