Priviti-l cu atentie pe acest barbat, imbracat in tricou rosu. Se apropie in viteza de masina. Se opreste in dreptul geamului din dreapta, spate. Pare ca tine ceva in mana stanga. Cu o simpla lovitura geamul se face tandari.

2 secunde! Atat dureaza pana cand individul incepe sa scormoneasca in interiorul masinii. 3 secunde cauta pe bancheta din spate si fuge, alarmat de trecatorii care se apropie. Culmea este ca barbatul nu se indeparteaza prea mult de masina.

Se opreste pret de cateva secunde pe trotuarul de peste drum.

Doar cateva minute dureaza pana cand proprietarul masinii ajunge langa autoturism. Omul vede imediat geamul spart. Pare ca incearca sa afle mai multe informatii de la oamenii din zona. Alte doua persoane se apropie in viteza de masina.

Politia a fost anuntata si cu ajutorul camerelor de supraveghere care au suprins totul. individul ar fi fost identificat la scurt timp dupa spargere.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si