Masuri de ordine drastice, la meciul dintre FCSB si Dinamo. Peste 400 de jandarmi sunt gata sa intervina in orice situatie

Ministerul Afacerilor Interne, Jandarmeria Romana si Directia Generala de Jandarmi a Municipiliului Bucuresti au transmis un comunicat, referitor la masurile de ordine care se vor lua pe Arena Nationala, la partida FCSB – Dinamo.

A.L., duminică 24 septembrie 2017 , 11:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Peste 400 de jandarmi, din cadrul Jandarmeriei Capitalei, vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul de fotbal dintre F.C.S.B. si F.C. DINAMO Bucuresti, din cadrul Ligii I, care se va disputa duminica, 24 septembrie a.c., pe stadionul „Arena Nationala” din Capitala, incepand cu ora 20.30.

Conform Planului de masuri, stabilit de catre organizator si reprezentantii fortelor de ordine, accesul suporterilor echipei F.C. DINAMO Bucuresti se va face doar prin intrarea situata pe B-dul Pierre de Coubertin, in timp ce intrarile din B-dul Basarabia si strada Maior Coravu vor fi rezervate suporterilor echipei F.C.S.B.

Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18.30, doar pe baza de bilete sau invitatii.
Intrarea in stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in stadion se realizeaza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator.

Recomandari pentru suporteri:

Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in arena sportiva, Jandarmeria Capitalei recomanda spectatorilor sa vina din timp la stadion, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.
Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice.

Jandarmeria Capitalei informeaza suporterii ca legislatia in vigoare interzice persoanelor fizice detinerea, folosirea sau efectuarea oricaror operatiuni cu materiale pirotehnice, asadar, spectatorii nu au voie sa introduca in stadion astfel de obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

Este interzis accesul in stadion cu substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte confectionate pentru taiere, impungere sau lovire.

Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive.detinerea, folosirea sau efectuarea oricaror operatiuni cu materiale pirotehnice, asadar, spectatorii nu au voie sa introduca in stadion astfel de obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva.

Spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine. De asemenea, este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta”.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si