Matusa actorul Mihai Bendeac, promovata ca director CFR, dupa ce a fost demisa de la CNADNR din cauza surparii autostrazii Sibiu-Orastie! Renata Bendeac are pe mana proiecte de miliarde de euro

Renata Bendeac, matusa actorului Mihai Bendeac nu a stat prea mult pe margine, dupa ce a fost concediata de la CNADNR, din cauza miliardelor aruncate pe apa sambetei odata cu prabusirea Autostrazii Sibiu-Orastie.

Author: D.C. Editor: Ana Nita miercuri 08 iunie 2016 , 21:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mohai Bendeac este nepot prin alianta al Renatei Bendeac
Mohai Bendeac este nepot prin alianta al Renatei Bendeac Renata Bendeac este un personaj extrem de interesant. Matusa a actorului Mihai Bendeac (pana anul trecut, cand a divortat de unchiul acestuia, Marius), doamna Renata Amalia pare sa fie unul dintre cei mai buni profesionisti platiti din bani publici din Romania.
Altfel nu se explica de ce, la doar cateva luni dupa ce a fost debarcata de la conducerea directiei implementare proiecte de la CNADNR, pe motiv ca si-a pus semnatura pe contractele cu italienii care au construit autostrada prabusita dintre Sibiu si Orastie, a ajuns pe aceeasi functie la CN CFR SA. Inutil sa amintim de faptul ca la CNADNR castiga in jur de 17.000 de lei pe luna, in vreme ce acum, salariul ei e ceva mai mic.

Renata Bendeac s-a instalat in fotoliul de conducere de la „Cai Ferate” la inceputul lunii martie. Femeia a coborat practic 5 etaje in cladirea Ministerului Transporturilor, de la etajul 8 la etajul 3. Una dintre atributiile matusii lui Bendeac este sa participe la licitatii pentru modernizarea unor parti de infrastructura, avand in gestiune bugete de peste 2 miliarde de euro.

Administratorii site-ului Companiei Nationale Cai Ferate au uitat pana acum s-o includa pe Renata Bendeac in structura de conducere prezentata aici. Ea apare insa cu o declaratie de avere completata in martie, conform careia detine doua imobile (din care unul cu fostul sot), doua terenuri in Bucuresti si doua datorii la banci: una de 19.000 euro si cealalta de 321.158 lei.

Pana anul trecut, director al CFR SA a fost Dan Costescu, actualul Ministru al Transporturilor.

In cazul prabusirii autostrazii Sibiu-Orastie, DNA a anuntat ca a deschis o ancheta penala, insa pana acum nici o persoana nu a fost pusa sub acuzare.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si