Maurice Munteanu: “Nu poți să stai ca struțul, cu capul în nisip! Mi se pare foarte importantă abordarea pe care o ai în astfel de momente”

Maurice Munteanu, celebrul jurat al emisiunii “Bravo, ai stil!” a venit astăzi, la “Dimineața cu noi”, unde ne-a împărtășit detalii importante ale unui eveniment important, care a avut recent în capitala Franței: Paris Fashion Week 2022. În contextul situației tragice din Ucraina, care a pus pe jar o lume întreagă, Maurice a abordat și acest subiect.

Author: Sorin Negru miercuri 16 martie 2022 , 15:09

Maurice Munteanu, celebrul jurat al emisiunii “Bravo, ai stil!” a fost invitat la “Dimineața cu noi”

[Sursa foto: Kanal D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

“Demna Gvasalia (n.r. designer de modă georgian, în prezent director creativ al unei renumite case de modă) este și el refugiat, a plecat în 1993 în condiții tragice de acolo (n.r. Ucraina), și a dedicat acest eveniment situației din Ucraina”  a spus Maurice Munteanu.

Citeste si: Ce spune Andreea Mantea despre concurenţii reality show-ului „Casa iubirii”- „Am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găsi dragostea”

Celebrul jurat “Bravo ai stil!” a punctat de ce este important ca lucrurile să continue, marii creatori să vină în continuare cu proiecte, evenimente, colecții, fără însă a fi indiferenți la ceea ce se întâmplă în jur, conectați la problemele reale și atât de dramatice ale lumii în care trăim.

Citeste si: Astăzi, la “Dimineața cu noi” Bat clopotele de nuntă pentru Maria Constantin? “Primul pas tot eu l-am făcut, el era un pic mai timid”

“Mi se pare important că Paris Fashion Week a continuat, mai ales că industria a fost afectată de acești ani pandemici.

Evident că nu punem stop, că asta ar însemna să lăsăm zeci de mii de oameni fără locuri de muncă, dar mi se pare foarte importantă abordarea pe care o ai în astfel de momente. (…) Ceea ce mi se pare important este că un nume ca al lui (n.r. Demna Gvasalia) a făcut treaba asta! Nu poți să stai că struțul, cu capul în nisip, asta este foarte clar”,  a concluzionat Maurice Munteanu, la “Dimineața cu noi”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si