Maurice "pune pe jar" concurentele

Cea de-a treia săptămână “Bravo, ai stil! Celebrities” debutează în forță, aspirantele la marele titlu de Cea mai stilată celebritate din România sunt gata pentru a dovedi, celor 3 jurați, că sunt tot mai bune în conceperea outfit-urilor și că fiecare dintre ele merită să câștige marele titlu.

Author: Alexandra Costea miercuri 22 septembrie 2021 , 16:24

Maurice "pune pe jar" concurentele

Maurice "pune pe jar" concurentele

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Una dintre concurente pășește plină de entuziasm, și este încrezătoare în ținuta aleasă pentru această ediție, dar outfit-ul ei nu pare pe placul juraților.

Ajunsă în fața lor, concurenta are parte de o reacție vehementă. Maurice Munteanu accentuează greșelile făcute de aceasta, iar parte dintre elementele vestimentare ale concurentei îl fac pe redutabilul jurat să se "întoarcă" în timp. 

Maurice "pune pe jar" concurentele

Maurice "pune pe jar" concurentele

Citeste si: Cine este, de fapt, Codruț Cătălin de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

Juratul pune pe jar concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities” 

“Atât botinele, cât și poșeta sunt de pe vremea când la Paris se dansa la "Les Bains Douches" (celebru club parizian – n.r.) (…) Iar geanta să știi că am avut-o … mi-a vărsat cineva vin roșu pe ea, o jurnalistă norvegiană la o prezentare Margiela (Maison Margiela – n.r.)

  (…) dar era acum 12-13 ani, situația asta. Eu n-am o problema cu piesele vintage, însă am una în momentul în care ele nu se repropun într-o alternativă care să ne aducă în contemporan, actuală, pentru că tot look-ul e "stuck în an era”,  a comentat Maurice Munteanu.

Care este concurenta care i-a "provocat" întoarecerea "în timp" juratului Maurice și care dintre competitoare a cules cele mai multe aprecieri din partea juraților, puteți afla în această seară, de la ora 22:30, într-o nouă ediție a emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la Kanal D.

Citeste si: Theo Rose are COVID-19. Cum se simte artista


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si