Medicii au observat că ceva era în neregulă la ecografie. Li s-a spus că gemenii ar putea să fie siamezi. Atunci, specialiștii au recomandat o întrerupere de sarcină, însă tânăra nu a vrut sub nicio formă să renunțe la copil.

A venit și momentul mult-așteptat! Medicii au fost șocați când au scos bebelușul. Avea două capete și un singur trup. Medicii au descoperit că aproape toate organele bebelușului sunt dublate, în afara aparatului genital.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Copil mutilat și ținut sclav la stână

Medicii nu au mai văzut așa ceva

"Este un caz foarte rar, apare o dată la 220.000 de nașteri. În acest moment, este internat pe secția de Terapie Intensivă. Suntem optimiști. Ar putea duce o viață lungă și relativ normală”, a spus medicul Rakhmonov.

În acest moment, bebelușul și mama sa sunt internați în spital, fiind supravegheați de o echipă de medici și asistente.

Citeste si: Caz nemaiîntânlit: Ea este femeia care a rămas însărcinată cu nepoata ei

Se luptă să supraviețuiască

„Cazul este complex. Imaginați-vă că este ca și cum ai luat două persoane și le-ai înghesui într-un singur corp. Suntem în plin proces de teste și analize. Starea lui este stabilă. Vom face tot ce putem pentru a-l ajuta să supraviețuiască”, a adăugat medicul.

Citeste si: O fetiță de trei ani blocată între pereții a două clădiri a fost salvată la timp. Cine sunt salvatorii ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si