Medicii legisti au incheiat autopsia! Din ce cauza a murit Stela Popescu
Life

Medicii legisti au incheiat autopsia! Din ce cauza a murit Stela Popescu

A.S.
24 nov 2017

Medicii legisti au incheiat autopsia in cazul morţii Stelei Popescu si au ajuns la concluzia ca actriţa a murit in urma unui atac cerebral vascular. Totodata, specialistii au concluzionat ca nu exista semne de leziuni externe pe trupul actriţei, . Actrita decedase cu aproximativ 12 ore inainte de a fi gasita.

Stela Popescu a fost gasita moarta, joi, in locuinta sa din Bucureşti. Cea care a gasit-o a fost chiar fiica ei, care a şi sunat la numar de urgenta 112. Medicii SMURD nu au mai avut ce sa-i faca, actrita fiind decedata.

Citeste si: Un psiholog a analizat ultimele imagini cu Stela Popescu. "Daca se intervenea, putea fi salvata!"

Citeste si: Cine e ultima persoana care a vazut-o in viata pe Stela Popescu? "Facea pasii mici, mergea incet si avea o paloare a fetei!"

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, de la ora 11.00, la Teatrul „Constantin Tanase“, unde va ramane pana sambata, cand va fi dus la Manastirea Cernica.

Duminica va avea loc inmormantarea marii actrite la Manastirea Cernica.

Citeste si: Mesajul sfasietor al lui Cristian Pomohaci, dupa moartea Stelei Popescu. "V-am iubit si va voi iubi mereu!"

Citeste si: "Mi se pare incredibil ca nimeni nu a inteles ca incepuse sa moara acolo, in fata lor!" Oana Pellea, despre ultima aparitie a Stelei Popescu

Actrita va fi ingropata langa sotul ei, Mihai Maximilian, care a murit in decembrie 1998. „A fost dorinta ei sa fie inmormantata langa sotul ei, Puiu Maximilian, cum i se zicea acestuia in breasla.

Sursa: stiripesurse.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook