"Medicii mi-au dat un tratament nepotrivit, iar acum aștept să mor". Strigătul disperat al unei mame de pe patul de moarte care a căzut victima sistemului medical

O mamă în vârstă de 45 de ani își strigă durerea de pe patul de moarte. Femeia vrea să-și spună povestea pentru a nu mai trece nimeni prin suferința sa.

M. P., marți 12 februarie 2019 , 13:07

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Julie a simțit că ceva nu este în regulă și a mers la spiatal. După mai multe investigații medicii i-au spus că nu are nimic. Ulterior au descoperit că femeia suferă de cancer, însă i-a fost prescris un tratament nepotrivit. Chiar înainte de a se stinge din viață, ea a publicat un mesaj sfâșietor.

Citeste si: Copil de un an opărit cu cafea de o îngrijitoare la creșă

Mesajul sfâșietor transmis de o mamă aflată pe patul de moarte

„Scriu asta pentru că aș vrea ca nimeni să nu treacă prin asta. M-au asigurat că nu am probleme de sănătate, iar apoi, după ce mi s-a depistat cancerul mi-au aplicat un tratament nepotrivit. Acum o să mor.”. Acestea au fost doar câteva dintre vorbele spuse de Julie într-un mesaj cutremurător înregistrat cu câteva zile înainte de moarte.

Citeste si: Două microbuze pline cu călători s-au făcut PRAF la Brezoi! Care e starea călătorilor!

Replica medicilor care au îngrijit-o nu a întârziat să apară. Ei spun că nu au ce să-și reproșeze și că au procedat corect. Mai mult, au și dovezi în acest sens.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si