Doctorul Virgil Musta, aflat în prima linie în lupta cu Covid, transmite că cei care nu respectă regulile de protecție riscă să creeze probleme majore tuturor, de la creșterea numărului de infectări la umplerea spitalelor și mai ales a secțiilor de Terapie Intensivă.

Citeste si: Camera Deputaţilor a decis o nouă zi de sărbătoare, în data de 17 noiembrie

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Șeful Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, Virgil Musta, susține că oamenii se înșeală dacă așteaptă ca spitalele să poată face față acestor cazuri și mai mult, România se află într-o pantă ascendentă, iar singura soluție pentru a ține virusul sub control este respectarea regulilor sociale.

Citeste si: VIDEO- Revolta credincioșilor într-un sat din Giurgiu: ”Părinte, nu vă mai vrea nimeni!”

”Suntem pe o pantă ascendentă a pandemiei și în fiecare zi avem un nou record. Singura soluție este să respectăm regulile pentru că, dacă așteptăm ca spitalele să poată face față acestor cazuri, ne înșelăm. Singura variantă este ca oamenii să lupte să nu se îmbolnăvească, și pentru asta trebuie să ducem o luptă intensă în comunitate, de a înțelege că virusul există, că formele grave există, că nu suntem periclitați dacă cumva purtăm mască sau respectăm regulile de protecție”, a declarat Virgil Musta, în direct la B1 TV.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si