Mediul academic, lovit de un nou scandal sexual. Un profesor universitar din Iasi este acuzat ca i-ar fi cerut unei studente sa intretina relatii sexuale pentru a-i modifica nota

Profesorul universitar dr. Constantin Petrovici, de la Facultatea de Psihologie din Iasi, este acuzat de procurori ca ar fi cerut unei studente de anul III sa intretina relatii sexuale pentru a-i schimba nota din 3 in 5.

A.C., marți 05 iulie 2016 , 13:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In timp ce avocatul conferentiarului spune ca profesorul nu e vinovat, reprezentantii "Alexandru Ioan Cuza"nu au oferit nicio informatie referitoare la acest caz.

Profesorul a fost chemat zilele trecute la audieri si pus sub acuzare. Profesorul de 62 de ani a fost deja suspendat se afla in prezent sub control judiciar pentru „folosirea abuziva a functiei in scop sexual”, informeaza ziaruldeiasi.ro.

Jurnaliştii au aflat că la dosar exista mai multe interceptari telefonice si ambientale intre studenta şi profesor. Cadrul didactic este considerat unul dintre cei mai buni formatori de profesori din Moldova, iar colegii sai au numai cuvinte de lauda la adresa sa.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si