Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a pierdut prima rundă din procesul civil intentat ziarului britanic

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a pierdut prima rundă din procesul civil intentat ziarului britanic Mail on Sunday care a publicat o scrisoare trimisă de ducesă tatălui ei, scrie The Hollywood Reporter.

Author: K.B. vineri 01 mai 2020 , 16:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Markle a acţionat în judecată publicaţia pentru încălcarea intimităţii.

Mail on Sunday a publicat în 2018 un articol care cuprindea fragmente dintr-o scrisoare pe care ea i-a trimis-o tatălui ei, Thomas Markle.

Citeste si: Arafat: Dacă românii nu înțeleg să respecte regulile, peste două săptămâni s-ar putea să ne trezim cu o explozie de cazuri

Citeste si: Motivul pentru care mama unui copil, care și-a pierdut viața la Revoluție, și-a dat foc în Poiana Brașov. Ce scria în biletul de adio- kanald.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu a vorbit despre motivul pentru care Stephan Pelger s-a sinucis: „El avea probleme”- wowbiz.ro

În procesul civil intentat ziarului şi companiei Associated Newspapers, americanca susţine că Mail on Sunday a încălcat drepturile de autor, a folosit abuziv informaţii personale şi a încălcat legea britanică privind protejarea datelor.

Associated Newspapers neagă acuzaţiile, mai ales pe cea potrivit căreia scrisoarea a fost prezentată într-un mod care i-a schimbat înţelesul.

Citeste si: PSD: Astăzi trăim cel mai negru „1 Mai” din ultimele două decenii

O primă audiere a avut loc săptămâna trecută, prin videoconferinţă.

Associated Newspapers a cerut atunci eliminarea mai multor părţi din caz.

Vineri, judecătorul Mark Warby a decis în favoarea companiei şi a eliminat părţi din cazul lui Markle şi a precizat că ele pot fi readuse într-un alt stadiu al procesului dacă vor avea un temei juridic.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si