Cu emotii uriase, Mellina a intrat in competitie, sub privirile atente atat ale juratilor, cat si ale contracandidatelor sale; tanara, care se bucura de un succes urias, cunoscuta pentru hit-urile lansate si ascultate de milioane de fani, a primit din partea juratilor punctaj maxim. Desi nu s-au aratat deloc impresionati de styling-ul propus de concurenta, cei trei i-au oferit 3 stelute, de incurajare, luand in calcul ca jurizau prima ei aparitie in cadrul competitiei.

Desi ingaduitori, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au tinut sa puncteze minusurile tinutei vestimentare purtate de Mellina, oferindu-i sfaturi in acest sens.

Citeste si: Prima apariție a Ralucăi Dumitru la “Bravo, ai stil! Celebrities” încinge spiritele printre concurente “Aici nu există prietenii, aici cea mai bună câștigă!”

Mellina la „Bravo, ai stil! Celebrities”

“O vad pe Oana Sarbu, banghesti fetita intr-un <Liceenii>, doar ca s-a furat bugetul. Erau un pic mai propusi. Iar acea bratara se vrea ce, un semn al feminitatii, ce vrea ea sa descrie? … Iti dorim sa te descurci cat mai bine, bine ai venit in cadrul competitiei, Mellina! “, i-a spus Maurice Munteanu.

Citeste si: Victor Slav, la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

“Mellina, puiule, bine ai venit in emisiune! (…) Ai o rochie, nu ca urata, nu se califica la capitolul rochie, ea este un material care a fost cusut. Chestia e urmatoarea: fiind prima aparitie a ta la <Bravo, ai stil! Celebrities”, cu toata dragostea iti voi da steluta. Tu ori iti iei stilist, ori te faci stilist, pentru ca e <distanta> intre rochia ta si cu ce sunt restul imbracate.

Nici rochia nu e rochie, nici parul nu e par, alea din picioare arunca-le!”, a spus Raluca Badulescu.

mellina la bravo ai stil celebrities

O nouă concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: O nouă concurentă se alătură show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”

Calatoria stilistica a concurentelor de la “Bravo, ai stil! Celebrities” poate fi urmarita de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00, la Kanal D!

Citeste si: Mellina de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, prima impresie pe care le-a oferit-o colegelor sale: „ Am auzit că este cu două fețe, este parșivă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si