Melodia lansată de Florin Salam pentru Emi Pian, fix la o zi după ce interlopul a fost ucis

Melodia lansată de Florin Salam pentru Emi Pian, fix la o zi după ce interlopul a fost ucis i-a întristat pe fanii manelistului. Oamenii au lăcrimat la auzul versurilor.

Georgiana Balaban, miercuri 05 august 2020 , 16:06

melodie florin salam emi pian
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Melodie pentru Emi Pian. Melodia lansată de Florin Salam pentru Emi Pian, fix la o zi după ce interlopul a fost ucis: „Intru tânăr în pământ”. Producția muzicală a strâns record de vizualizări în doar câteva ore. Melodia de jale adresată lui Emi Pian conține versuri despre fata, băiatul și părinții interlopului ucis.

Melodia lansată de Florin Salam pentru Emi Pian, fix la o zi după ce interlopul a fost ucis

Melodie pentru Emi Pian. Melodia „Intru tânăr în pământ” a strâns peste 12.000 de vizualizări. Florin Salam este unul dintre artiștii preferați ai lui Florin Mototolea, alias Emi Pian. Versurile emoționante i-a făcut să plângă pe fanii lui Florin Salam: „Ce necaz mare m-a lovit, intru tânăr în pământ, Ce mai soartă blestemată, pentru mamă, pentru tată. Fă-mă Doamne-un șarpe lung, să intru pe sub pământ, Să merg la băiatul meu, să stau de vorbă cu el”.

Intru tânăr în pământ - Florin Salam

melodie florin salam emi pian

Melodie pentru Emi Pian. Citeste si: VIDEO| Imagini în exclusivitate de la priveghiul şi înmormântarea lui Emi Pian. Soția lui a fost îngenuncheată de durere

Melodie pentru Emi Pian. Citeste si: Mesajul bombă lansat de un manelist celebru după moartea lui Emi Pian

Melodie pentru Emi Pian. Citeste si: VIDEO | Execuţie mafiotă în lumea interlopă

Melodie pentru Emi Pian. Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis de Ciprian Napy, membru al clanului Rinu din Chitila. Bărbatul l-a înjunghiat pe Emi Pian după ce au plecat de la o partidă de barbut. Florin Mototolea, alias Emi Pian, i-ar fi dat bani să joace în continuare la barbut unui rival de al lui Napy.

melodie florin salam emi pian

Melodie pentru Emi Pian. Tatăl lui Emi Pian se află la Penitenciarul Rahova pentru tentativă de omor. Bătrânul a decedat când a auzit vestea că fiul său a murit.

Melodie pentru Emi Pian. Citeste si: Florin Salam, prima reacție după moartea lui Emi Pian: „A plecat frățiorul meu...”

Melodie pentru Emi Pian. Emi Pian se află acum în casa sa, unde au loc ceremoniile funerare. Zeci de oameni au venit pentru a-și lua rămas bun de la interlop. De la priveghi nu au lipsit lăutarii. Nume grele ale muzicii lăutărești se află acasă la clanul Duduianu.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si