Mercur intră în Rac începând cu 5 iulie 2022. În 2022, iulie este o lună activă, cu multe planete care își schimbă semnele, iar asteroizii, Vesta, Chiron și Juno, retrogradează alături de Jupiter și Mercur. Vor exista schimbări atât în preajma ta, cât și în interiorul tău și vei avea parte de o mulțime de oportunități la care nu te aștepți.

Mercur intră în Rac începând cu 5 iulie 2022

Planeta comunicării intră in Rac, una dintre cele mai emoţionale și sensibile semne ale zodiacului. Această perioadă va aduce conversaţiile la un nivel adânc sentimental.

Luna iulie a anului 2022 vine cu surprize pentru fiecare zodie în parte. Există câteva zile din această lună care vor aduce un plus de noroc semnelor zodiacale, mai ales că Mercur retrograd s-a încheiat.

Mercur este asociat cu intelectul, iar Racul cu sentimentele. Această combinaţie ne oferă oportunitatea de a ne împărtăşi emoţiile mult mai direct decât am făcut-o până acum. Totodată, conversaţiile pe care le vom purta cu cei dragi vor fi mult mai profunde şi mai personale.

Citeste si: Horoscop dragoste iulie 2022: Zodiile care îşi găsesc sufletul pereche în această vară

Cum se manifestă Mercur în Rac?

Fiecare eveniment astral are părţile sale pozitive, dar şi negative. Marea provocare în acest caz este să ne comunicăm sentimentele fără să ne lăsăm copleşiţi și fără să devenim prea sensibili.

Aspectul benefic este acela că avem ocazia să ne apropiem de cei dragi, să abordăm relaţiile mai reci, în calea cărora au stat până acum aspectele mult prea raţionale şi logice.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mai mult, mercur în mișcarea lui liberă și directă, atunci când traversează o anumită zodie, amplifică calitățile și trăsăturile deosebite ale zodiei respective.

Planeta Mercur poate favoriza exprimarea liberă, comunicarea cu ceilalți, activitățile sociale, negocierile, întâlnirile, călătoriile, tot ceea ce ține de dezvoltarea noastră socială.

Astrologii susțin că anul 2022 va fi cel al schimbărilor majore, atât la nivel individual, cât si la nivel colectiv. Astfel, în 2022, Universul ne cere sa continuam munca, sa cautam profunzimea in viețile noastre. Să folosim tot ce am învățat in aceasta ultima perioada pentru a construi un viitor mai bun.

Berbec

Dragostea e un capitol bun în această perioadă, pentru tine. Dacă ești într-o relație, aceasta funcționează foarte bine și partenerul/a de viață va fi deosebit de afectuos/oasă și grijuliu/ie. Cadourile vor veni la tine ca și cum ar fi Crăciunul. Te vei simți mai fericit/ă.

Însă, dacă ești singur/ă, dragostea te va surprinde într-un anumit fel. Cineva va începe să te urmărească, să te invite, să te seducă. Va fi ca și cum ai avea un semn în frunte care spune că ești liber/ă.

Banii vor intra prin diferite căi, fără ca tu să faci prea mult efort. Vei avea mare noroc, vei încasa sume la care nu te așteptai.

Citeste si: Fazele lunii iulie 2022: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Taur

Dacă ești locuiești cu cineva, vei traversa un punct de cotitură, în care relația va trece printr-o mică criză, care te va face să regândești deciziile pe care le-ai luat. Este adevărat că problemele pe care s-ar putea să le întâmpini te vor influența simțitor. Din punct de vedere financiar, vei începe să te descurci bine cu câteva zile înainte de sfârșitul lunii iulie. 

Gemeni

Dacă ești într-o relație, vei avea parte de unele schimbări, în care poți spune tot ce nu funcționează între tine și partenerul/a e viață pentru a fi fericit/ă. Vi fi mai activ/ă și vă veți face voia mai mult unul celuilalt.

Stai bine la capitolul financiar, dar va fi puțin perturbată la jumătatea lunii iulie. Probabil apoi va fi bine din nou, dar pe moment îți va crea ceva probleme și va trebui să faci o ajustare.

Rac

Din punct de vedere sentimental ești o zodie favorizată. Dacă ești singur/ă, vei trăi o mai liniștită decât ți-ai dori. Este foarte puțin probabil ca dragostea să îți bată la ușă. Te vei dedica familiei și prietenilor.

În această perioadă, situația ta financiară va fi excelentă. Banii vor veni cu ușurință la tine în luna iulie. Te afli într-o etapă de prosperitate, în care banii vin ușor din diverse surse. Dacă investești împreună cu partenerul/a de viață, te vei descurca mult mai bine decât singur/ă. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscopul iubirii- vară 2022. Cine își găsește perechea până la toamnă

Leu

Stai foarte bine cu dragostea. Dacă ești într-o relație, aceasta va continua să fie bună și va exista multă înțelegere.

Însă, dacă ești singur/ă, vei primi o mulțime de invitații la petreceri și întâlniri. Parcă ai o nouă viață și transformi totul în energie pozitivă. 

Fecioară

Dacă ești într-o relație, aceasta va traversa o perioadă foarte liniștită, fără suișuri și coborâșuri. Armonia și pacea au fost stabilite în viața ta de cuplu și vei fi fericit/ă. Dacă ești singur/ă, vei ieși cu prietenii și este puțin probabil ca iubirea să apară în viața ta. Mai târziu te va surprinde.

Munca va fi pe primul loc pentru tine în această perioadă. Îți place să lucrezi și te vei descurca grozav.

Citeste si: Horoscop iulie 2022: Cea mai bună lună pentru aceste zodii

Balanţă

Dragostea va fi la cote maxime pentru tine. Dacă faci parte dintr-un cuplu, tu și partenerul/a de viață veți fi super fericiți. Totul funcționează perfect între voi, există armonie, înțelegere și mult dialog.

Dacă ești singur/ă, vei avea ocazia să cunoști pe cineva foarte special de care s-ar putea să te îndrăgostești. Însă, pe plan financiar nu te vei descurca foarte bine.

Scorpion

Dacă ai un/o partener/ă, vei avea parte de unele schimbări. Vei avea momente foarte bune, dar cu o viață socială bogată și mult flirt, ceea ce înseamnă probleme sau gelozie cu persoana iubită. Vezi ce faci, deoarece îți place să trăiești periculos, dar cel/cea de lângă tine cu siguranță nu.

Dacă ești singur/ă, este o perioadă în care vei întâlni mulți oameni noi, dar te vei juca cu toți. Vei avea relații sporadice și atât. Din punct de vedere economic te vei descurca foarte bine.

Săgetător

Dacă ești într-o relație, atmosfera nu va fi cea obișnuită în primele trei săptămâni ale lunii iulie. Se pare că dialogul nu decurge cum ar trebui și vor începe să apară unele neînțelegeri. Vei lupta. În schimb, ultima săptămână va fi fabuloasă. Ai succes în sfera afacerilor. Situația ta financiară va fi instabilă, cu cheltuieli neprevăzute și va trebui să jonglați pentru a ajunge la capăt.

Capricorn

În ceea ce privește dragostea, vei fi instabil în aceasta perioadă. Dacă ai pe cineva, vei trece printr-o criză majoră ca și cuplu. Veți începe să scoateți rufele murdare și să vă certați. Va fi o perioadă grea din care vei ieși doar dacă relația este foarte sudată. Mulți dintre voi veți sfârși cu o despărțire.

Dacă ești singur/ă, acesta este contextul astral favorabil iubirii. Vei fi concentrat/ă pe prietenii tăi și îi vei întâlni pentru a discuta, a face schimb de idei și a te distra. Din punct de vedere financiar vei fi bine. 

Vărsător

Dacă faci parte dintr-un cuplu, te vei simți foarte bine cu cel/cea de lângă tine și îți vor plăcea discuțiile pe care le veți avea. Preferi cine intime cu partenerul/a decât ieșirea cu prietenii pentru a te distra.

Dacă ești singur/ă, un prieten ți-ar putea prezenta pe cineva fermecător și inteligent, care te va captiva și te va face să te îndrăgostești. Situația ta financiară va fi în continuare excelentă.

Pești

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei avea parte de multe surprize. Vei continua să trăiești în armonie și te vei simți împlinit/ă și mulțumit/ă de momentele de care ai parte.

Dacă ești singur/ă și cauți un partener, îi vei găsi în luna iulie. Ai putea întâlni pe cineva special, care te va face să te îndrăgostești. Vei munci mult, dar vei și câștiga mult. Este o perioadă în care economia ta va fi magnifică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si