Mercur retrograd 2022. Începutul retrogradării lui Mercur va fi încadrat în sezonul Taurului și va aduce slăbiciuni amoroase și confuzie, impulsionând unele persoane să se întoarcă la fostele iubiri. Totodată, intrarea în sezonul Gemenilor se va face tot sub influențele lui Mercur retrograd care va atrage după dificultățile de comunicare, greșeli de exprimare și probleme legate de interacțiunile dintre oameni.

Mercur se afla in retrograd in perioada 10 mai- 3 iunie 2022

Cea de-a doua etapă a lui Mercur retrograd 2022 începe pe data de 10 mai și se va încheia în data de 3 iunie. În această perioadă cele mai afectate zodii vor fi zodiile de aer, în special nativii precum Gemenii și Balanțele. Mercur este planeta guvernantă a nativilor din zodia Gemeni, prin urmare acești nativi vor fi afectați de orice schimbare care va interveni în viața lor în această perioadă.

Astrele mai adaugă că, toți nativii ar trebui să profite de această etapă pentru a se organiza mai bine și pentru a-și pune la punct viitoarele activități. O agendă bine pusă la punct va fi cea care îi va face pe nativi să nu-și piardă motivația în această perioadă dificilă. Depinde de fiecare nativ cum va face față provocărilor de zi cu zi. Cele mai afectate zodii vor fi Gemenii, Balanțele și Săgetătorii.

Acești nativi se vor confrunta cu multe zile stresante, dar și decizii dificile de luat. 

Cum sunt influentate zodiile de mercur retrograd

Berbec

Pentru nativul berbec, perioada retrogradării va aduce numeroase probleme în planul familial. Se pare că vor exista numeroase certuri cu membrii familiei, iar aceste lucruri vă vor face să vă îndepărtați considerabil de ei. Mercur retrograd își va pune amprenta și asupra relației cu partenerul de viață, deoarece va deveni foarte irascibil și îl va deranja orice lucru mărunt.

Dacă sunteți un nativ berbec, ar trebui să lucrați mai mult la temperament.

Citeste si: Venus intră în Berbec începând cu 2 mai 2022. Cum sunt influențate zodiile

Taur

În această perioadă, trebuie să fii foarte atent unde îți irosești banii și energia. Asigură-te că verifici cu atenție scadențele facturilor și că plătești totul la timp, iar abia apoi fă-ți planuri cu resursele rămase. Casa veniturilor îți va fi profund afectată de acestă mișcare a lui Mercur și ești în pericol să pierzi mai mult decât ai plănuit.Identitatea de sine îți va fi zdruncinată în a doua parte a lunii mai și vei avea nevoie de timp pentru a înțelege ce se întâmplă cu tine, care este scopul tău în viață și în ce direcție te îndrepți. Nu lăsa acest sentiment de confuzie să îți distrugă relațiile cu oamenii din jur.

Gemeni

Ar fi bine să te pregătești pentru o criză existențială și să te înarmezi cu mult calm și răbdare. Mercur retrograd va intra în zodia ta la jumătatea lunii mai și te va face să ai mari îndoieli cu privire la scopul tău pe acestă lume. Poți depăși momentele grele dacă apelezi la ajutorul prietenilor și dacă îți pui capul pe pieptul unei persoane din familie.

Părerile celorlalți îți pot da încredere în tine, făcându-te să renunți la negativitate și să scapi de anxietate.

Rac

Nativul zodiei rac va trece printr-o perioadă mai dificilă, dat fiind faptul că va fi cuprins de o stare de melancolie foarte puternică, afectându-i productivitatea din domeniile profesional și financiar. Dacă sunteți un nativ RAC, va trebui să știți că nici relația de cuplu nu va decurge așa cum trebuie, deoarece vă veți simți mai singur ca niciodată, în ciuda faptului că partenerul de viață va depune mult efort pentru a-și demonstra iubirea.

Leu

Leul, una dintre nul dintre cei mai vulcanici nativi, va fi nevoit în această perioadă să se limiteze atunci când vine vorba de gestionarea situațiilor de criză, dat fiind faptul că nu este cel mai calm om. Mercur retrograd îl va determina pe nativul de Foc să ia o mulțime de decizii pripite. Acestea îi vor putea afecta bunul mers al lucrurilor și îl vor face să piardă numeroase oportunități în planul profesional.

Fecioară

În perioada retrogradării lui Mercur, orice pas greșit poate face ravagii în viața ta, având în vedere că energiile negative ale lui Mercur îți vor afecta, în principal, imaginea publică. Ar fi bine să stai departe de rețelele sociale și să nu încarci în mediul online postări care te-ar putea face să scazi în ochii altora. Păstrează discreția în această perioadă, nu te afișa în societate cu ținute extravagante și nu îți argumenta opiniile contradictorii. Abține-te de la comentarii inutile și comunică doar cu persoanele care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine, chiar dacă asta înseamnă să rupi legăturile cu anumiți indivizi.

Balanță

Nativul zodiei balanță va avea parte de numeroase gânduri contradictorii în această perioadă, gânduri care vor acapara în întregime mintea sa. Va începe să gândească irațional, iar acest lucru îi va produce un dezechilibru karmic puternic. Cea mai importantă decizie pe care va trebui să o ia în această perioadă este strict legată de planul sentimental, deoarece lucrurile nu vor merge conform așteptărilor sale.

Scorpion

În perioada în care Mercur retrograd își va pune amprenta, scorpionul va da dovadă de foarte mult calm, un lucru destul de neobișnuit pentru un nativ atât de vulcanic. Totuși, planul carierei va fi destul de afectat, dat fiind faptul că nativul își va pierde din ambiția dobândită la începutul anului 2022. Totodată, lucrurile se vor complica și în planul financiar, ca urmare a deciziilor luate în planul profesional.

Citeste si: Horoscop mai 2022: Veşti bune pentru trei zodii! Li se schimbă viaţa

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Săgetător

În această perioadă, nativul săgetător va trebui să fie foarte organizat pentru perioada în care Mercur retrograd își va face apariția. Acest lucru va trebui realizat urgent, pentru ca nativul de Foc să evite anumite probleme ale anului 2022. Dacă va da dovadă de multă diplomație și calm, va putea evita cu foarte mare ușurință tot ceea ce anul nou îi va așterne în cale. Totuși, în caz contrar, SĂGETĂTORUL va face numeroase alegeri greșite care îl vor costa scump.

Capricorn

Nativii zodiei capricorn ar trebui să profite de această etapă pentru a se organiza mai bine. Este o perioadă benefică pentru a vă pune la punct treburile. Aveți idei bune, sunteți inspirați și trebuie să vă asigurați că nu vă scapă nimic din vedere. Cereți ajutorul acolo unde este cazul, pentru că lucrurile merg mult mai bine în echipă, unde sunt mai multe păreri.

Vărsător

Vărsătorul va avea parte de un dezechilibru karmic, deoarece va simți foarte multă dezamăgire, deși nu îl vor răni toți oamenii din jurul său. Va dramatiza foarte mult, iar acest lucru îl va determina să renunțe la oameni care îl iubesc.

Citeste si: Fazele lunii mai 2022: Când este Lună Plină şi Lună Nouă

De asemenea, nativul va deveni foarte zgârcit în această perioadă, considerând că Mercur retrograd îi va afecta sursa de venit. Astfel, va dori să economisească din ce în ce mai mult, renunțând chiar la o parte din lucrurile esențiale vieții.

Pești

Mercur retrograd se va afla în casa familiei tale, iar dramele domestice vor fi la ordinea zilei. Încearcă să stai departe de conflicte și să îți controlezi limbajul, ca să nu rănești oamenii pe care îi iubești. În plus, îți va fi afectată și sfera comunicării, iar confuzia se va instala în mintea ta, împiedicându-te să te exprimi clar și să procesezi informațiile în mod corect. Vei face multe lucruri necugetate dacă nu analizezi înainte posibilele consecințe.  

Când va fi următorul mercur retrograd?

Vor exista patru perioade în care Mercur este retrograd în 2022.

14 ianuarie – 3 februarie

10 mai – 2 iunie

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: "Asta este o chestie a unui om care gândește atât de pervers". Tavi Colen, motivul pentru care nu l-a dat în judecată pe Alin Oprea- radioimpuls.ro

9 septembrie – 2 octombrie

29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023

Cum să te protejezi de consecințele neplăcute ale lui Mercur Retrograd?

Pentru fiecare nativ în parte, perioada de retrogradare a lui Mercur reprezintă o provocare. Nu toți nativii vor fi afectați în aceeași măsură, însă pentru fiecare dintre ei, această perioadă va aduce multe lucruri surprinzătoare, reprezentând adevărate lecții de viață.

Pe măsură ce astrologia anului 2022 prevestește o adâncire a schimbărilor structurale și a transmutărilor personale care au avut loc in 2021, cele trei perioade de timp în care Mercur este retrograd vor aduce oportunități importante de ajustare și adaptare. Pentru a te folosi cat mai bine de calitatea lui Mercur retrograd, este vital să accepți situațiile așa cum vin, mai degrabă decât să te opui schimbării. Deschide-ți intuiția pentru a primi orice mesaj pe care Mercur il va oferi cu privire la schimbările în povești și modalitățile de a stimula mișcarea în locurile în care te-ai simțit stagnat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si