Mercur intră în retrograd în luna mai. Faza retrogradă durează aproximativ trei săptămâni, aducând un val de schimbări și confuzii în gânduri, comunicare și relații.

În perioada 31 mai – 21 iunie are loc Mercur retrograd în Gemeni, mișcare ce ne va marca semnificativ. Mercur retrograd este un moment splendid pentru fiecare dintre noi pentru a ne reevalua alegerile, aspirațiile și traiectoria în viață.

Citeste si: Horoscop 26 mai 2021: O zi excelentă pentru aceste zodii

Principalele probleme care apar acum sunt cele legate de comunicare. Cei din jurul nostru pot înțelege greșit mesajele pe care încercăm să le transmitem, iar de aici apar și numeroase neînțelegeri care ne strică relațiile.

Certurile vor fi la ordinea zilei în perioada mercurului retrograd

Mișcarea retrogradă a planetelor reprezintă deplasarea lor aparent „invers“ pe cer și se pare că și lucrurile încep să se miște la fel. Ceea ce cândva ne mergea perfect, ca la carte, acum nu mai poate fi controlat deloc. Vom avea o perioadă în care certurile vor fi la ordinea zilei și vor curge multe lacrimi de tristețe.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Certuri în fiecare zi[Sursa foto: PixaBay]

Din păcate, această perioada a mercurului retrograd în Gemeni ar putea produce probleme și în relație. Resentimente mai vechi se vor activa și te vei gândi tot mai mult la persoanele care au plecat din viața ta, cu sau fără voie. Comunicarea cu actualul partener va fi afectată din plin și o mulțime de reproșuri vei auzi în următoarele săptămâni.

Citeste si: VIDEO- Prima eclipsă totală de lună din 2021. Eveniment astral important

Câtorva persoane le va merge bine în perioada mercurului retrograd

În schimb, vor exista persoane care vor avea doar de câștigat din această experiență. Lucrurile vor merge tot mai bine, în special în plan financiar. Dacă până acum ai avut probleme la locul de muncă, acum s-ar putea rezolva. Ai putea primi chiar o mărire de salariu, ceva bonusuri pentru faptul că îți faci treaba bine sau chiar o promovare.

Va merge bine totul pentru unele persoane[Sursa foto: PixaBay]

Chiar dacă Mercur este retrograd, s-ar putea să ai parte de o surpriză și cineva să-ți mărturisească dragostea sa, ceea ce va face ca perioada ce vine să-ți aducă o schimbare importantă de planuri. Nu te vei mai stresa atât de mult la muncă, dar macat vei fi fericit și vei petrece clipe de neuitat lângă persoanele care vor intra în viața ta la momentul potrivit.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si