Merita felicitari si RESPECT! Liceenii romani au luat locul trei la Campionatul Mondial de Robotica din SUA! Vezi cine sunt tinerii care merita aplaudati!

In Romania inca se studiaza si exista elevi cu rezultate exceptionale la invatatura si care oricand pot reprezenta tara cu succes la marile competitii internationale. Ultima isprava a liceenilor nostri vine din Statele Unite, de la St Louis, de la Campionatul Mondial de Robotica.

joi 05 mai 2016 , 21:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Elevii Colegiului National de Informatica "Tudor Vianu" din Bucuresti care au participat sub numele de Äutovortex Romania" au reusit sa se claseze la final pe pozitia a treia. Ei au facut un robot de 54 de kilograme care a trbuit sa duca la capat o sarcina care se schimba in fiecare an, folosin un set dtandard de piese, plui orice piese suplimentare off-raft sau personalizate.

Razvan Has, Bogdan Mihai, Andrei Ducu, Robert Ngo-Van, Rares Badici, Andrei Lungu, Calin Banciu, Sabina Achinca, Edward Diaconescu, Ilinca Ion, Marco Azarmaneche, Tiberiu Artemi, Andreea Vasilescu, Victor Brinzan, Andrei Gabriel si Alexandru Nichita sunt elevii care au reusit sa puna din nou Romania pe harta intelectuala a lumii. Antrenorul echipei a fost profesorul Ionut Panea.

La concursul din Statele Unite au participat peste 900 de echipe din 42 de tari, ceea ce face ca performanta tinerilor romani sa fie si mai importanta.

TAGURI
Tech
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si