Mesaj CUTREMURĂTOR pentru părinţii Alexandrei Măceşanu! Ţi se frânge sufletul când îl citeşti! L-a trimis o mamă cunoscută care şi-a pierdut fiica într-un incendiu!

Părinţii Alexandrei Măceşanu, mesaj cutremurător pentru ei! Uite ce le-a transmis Mariana Sarkany!

G.C., marți 30 iulie 2019 , 14:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Părinţii Alexandrei Măceşanu din Caracal au sperat până în ultimul moment că îşi vor găsi fiica de 15 ani în viaţă. Nu şi-au pierdut optimismul deşi toate informaţiile ultimelor zile conturau un pronostic tragic.

Întregul lor univers s-a năruit însă în momentul în care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o cu sânge rece pe adolescentă după ce a surprins-o cu

telefonul mobil în mână. După cum ştim cu toţii, fata, dând dovadă de un curaj admirabil, a sunat de trei ori la 112 şi a dat mai multe detalii despre locul unde era ţinută captivă.

Citeste si: Gheorghe Dincă a fost internat de 8 ori la Psihiatrie. Alexandru Cumpănaşu a făcut dezvăluiri cutremurătoare

La audieri, bărbatul a mai mărturisit o faptă infamă. A declarat că a curmat şi viaţa Luizei Melencu din Caracal, o tânăra care a dispărut de acasă la mijlocul lunii aprilie.

Mecanicul a spus că a violat-o timp de trei luni, apoi a omorât-o şi i-a aruncat cadavrul în râu.

Cazurile acestea, parcă desprinse din filme americane de groază, au revoltat o ţară întreagă, în mai multe oraşe având loc proteste împotriva instituţiilor statului, acuzate de "complicitate" la crimele odioase.

Nimic însă, nici măcar solidaritatea semenilor, nu le poate atenua nici măcar o clipă durerea părinţilor celor două fete. Agonia este imposibil de descris, dorinţa de a-şi face singuri dreptate este copleşitoare, iar vindecarea pare o utopie.

Tragediile din judeţul Olt au făcut-o pe Mariana Sarkany, mama artistei ucise într-un incendiu, la restaurantul Beirut din Constanţa, acum aproape cinci ani şi jumătate, să retrăiască un coşmar.

La fel ca Alexandra şi Luiza, fiica ei, Nicoleta, în vârstă de 22 de ani, a pierit într-un mod cumplit. Mariana Sarkany empatizează cu părinţii adolescentelor şi le-a transmis un mesaj sfâşietor de susţinere prin intermediul publicaţiei ştirilekanald.ro

Părinţii Alexandrei Măceşanu, mesaj cutremurător pentru ei! "Eu am fost supărată pe Dumnezeu aproape un an"

" Cerul și florile plâng, sufletul meu și inima mea au suspinat, au durut, și lacrimile mi-au curs atunci când am aflat că Alexandra s-a înălțat la cer alături de

îngerii care au dus-o în Grădina Maicii Domnului...
Acum Alexandra e și ea un înger care va veghea și îi va ocroti pe cei dragi, în special pe tine, mamă cu sufletul sfâșiat de durere, revoltă și neputință!
Dar această neputință va fi înlocuită de alinarea sufletului dumneavoastră de bunul Dumnezeu în care trebuie sa credem și la care să ne rugăm neîncetat pentru ficele noastre pe care le vedem și le simțim doar în niște poze!
Scumpă mamă, ar spune Alexandra, eu de aici te voi
veghea și te rog doar atât:

Să te rogi pentru mine şi pentru tine, să îți dea Dumnezeu putere să îmi faci tot ce este creștinesc și să te gândești că va veni o vreme când ne vom revedea.

Citeste si: Mariana Sarkany a impodobit bradul la mormantul fiicei ei. Locul de veci al tinerei ucise in incendiu, la Constanta, arata incredibil

Și eu mi-am pierdut fiica, pe Nicoleta, acum cinci ani și patru luni într-un incendiu unde cânta alături de alte doua fete nevinovate! Nico avea 22 de ani și celelalte fete 23 și respectiv 24 de ani. Au implorat să primească ajutorul și au avut speranța că le va salva cineva.
Nimeni nu a făcut nimic deși se putea...
De atunci viaţa mea, a familiei noastre, s-a schimbat... Încă nu am învățat sa trăim fără Nico și aşa va fi cât vom trăi.
Dacă îmi permiteți și veți citi cândva acest mesaj de mamă cu sufletul sfâșiat v-aş spune că doar cu ajutorul lui Dumnezeu veți putea să nu vă pierdeți mințile, și doar prin rugăciuni o mai puteți ajuta, iar ea vă va trimite semne de acolo, de sus.

Eu am fost supărată pe Dumnezeu aproape un an. Am greșit și bunul Dumnezeu m-a iertat! Cu ajutorul nepoților mei preoți și al duhovnicului meu am reușit sa ma întorc la Dumnezeu și să fac ceea ce trebuie, creștinește, pentru sufletul scumpei noastre fiice Nicoleta Ioana.

Alexandra este un erou, o fetiţă de care vă rog să fiți mândră! Să vorbiți cu ea, să-i povestiți ce ați mai făcut, să nu lăsați ca între dumneavoastră și ea să se rupă comunicarea! Așteaptă să-i vorbiți, să vadă că faceți tot ce se mai poate face acum pentru ea.

Mai bine decât mine și, desigur, decât alte mame care și-au pierdut copiii, nu știe nimeni ce este în sufletul nostru.
Plâng şi acum când vă scriu aceste rânduri, acest mesaj, și vreau să vă spun că nu contează dacă cineva ne crede sau nu. Ne cred ele, fetele noastre și bunul Dumnezeu!
Luptaţi pentru pedepsirea vinovaților!
Îngerilor buni li s-a mai alăturat și Alexandra! Acolo, în împărăţia Cerului, fetele noastre sunt împreună.
Alexandra le va dansa și Nico le va cânta", este mesajul sfâşietor al Marianei Sarkany.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce avere are Cozmin Gușă? Politicianul a acumulat un capital impresionant Ce avere are Cozmin Gușă? Politicianul a acumulat un capital impresionant
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID? Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID?
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
infoactual.ro
Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si