Mesaj dureros, după ce Violeta, o tânără româncă, a fost arsă de vie în Italia: ”Iartă-ne, am eşuat. Nu am auzit ţipetele tale de ajutor...”

Moartea tinerei românce Violeta Mihaela Senchiu, în vârstă de 32 de ani şi mamă a trei copii, a şocat opinia publică din Italia.

M.C.B., luni 05 noiembrie 2018 , 14:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Femeia a murit în urma unor arsuri grave, după ce iubitul italian a vărsat două canistre de benzină în camera unde Violeta dormea. Românca Violeta Mihaela Senchiu a fost arsă de vie sâmbătă, 3 noiembrie.

Gimino Chirichella, de 48 de ani, a premeditat crima. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere cumpărând două canistre cu benzină. A mers apoi în locuinţa Violetei, din Sagnano – Sala Consilina. A deschis uşa casei şi s-a dus în camera unde se afla românca, a turnat benzină pe podea, apoi a dat foc, declanşând un incendiu puternic în apartament.

În urma incendiului, românca a suferit arsuri foarte grave, fiind transportată la spitalul ”Luigi Curto” din Polla. Violeta şi-a dat sufletul după câteva ore la spital, în chinuri groaznice.

În urma dispariţiei Violetei, Consulta delle Donne Amministratrici del Vallo di Diano e Tanagro, o organizaţie a femeilor din provincia Salerno, a transmis un mesaj cutremurător pe Facebook.

"Violeta, iartă-ne, am eşuat! Nu am auzit ţipetele tale de ajutor, am stat indiferenţi şi am aşteptat ca tu să găseşti puterea de a ne căuta. Am eşuat! Acţiunile noastre nu au ajuns până la tine, pentru că femeilor ca tine nu le sunt de ajuns doar vorbele, ele au nevoie de gesturi concrete pe care să le primească în interiorul caselor, mai ales atunci când nu au forţa să dezvăluie ce se întâmplă în casele lor. De ce nu ne-ai căutat? Pentru a-ţi proteja copiii, de frica monstrului care era lângă tine? Nu ştim! Putem doar să repetăm că am eşuat cu toţii, familie şi prieteni; nimeni nu a înţeles, nimeni nu a simţit că era atâta ură împotriva ta?? ”, a transmis asociatia. 

Puteţi citi scrisoarea intregral, pe observator.tv 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si