Mesaj emoţionant al mamei lui Alexei Mitachi, stomatologul ucigaş din Chişinău: ”Privesc cu ochii în lacrimi la comorile mele, comoara cea mai mare a plecat sus la ceruri pentru odihnă veşnică!”

Pe 18 februarie, stomatologul moldovean Alexei Mitachi şi-a omorât soţia, fotomodelul Anastasia Cecati, după care s-a aruncat pe geam.

Petru Luca, sâmbătă 03 noiembrie 2018 , 10:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe 18 februarie 2018, la Chişinău, cunoscutul stomatolog Alexei Mitachi si-a omorat sotia, pe fotomodelul Anastasia Cecati, dupa care s-a aruncat de la etaj. În urma celor doi a rămas o fetiţă născută la începutul acestui an, dar şi o mulţime de regrete, cei doi alcătuind un cuplu bine văzut în capitala Republicii Moldova.

Proprietarul unei clinici stomatologice din Chişinău, Mitachi lucra împreună cu fratele sau, Constantin, si el stomatolog, colaborând sporadic şi cu Irina, sora lor, tehnician dentar stabilit în Spania.

Mama celor trei, Maria, a fost distrusă după pierderea lui Alexei, băiatul cel mare, dar şi-a revenit până la urmă, comentând recent în dreptul unei fotografii cu cei trei copii ai ei.

”Privesc cu ochii în lacrimi la comorile mele, comoara cea mai mare a plecat de printre noi sus la ceruri pentru odihnă veşnică, dar a rămas în inimile noastre pentru tot restul vietii. Sunt mândră de Irinuţa mea, sa-i dea Domnul sanatate să-şi crească feciorul mare. Mama, lui Costeluş îi doresc să termine studiile şi un drum bun în viaţă!”, a scris Maria Mitachi. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce se întâmplă între Pepe și Raluca Pastramă după divorț? Detaliul care a pus pe toată... Ce se întâmplă între Pepe și Raluca Pastramă după divorț? Detaliul care a pus pe toată lumea pe gânduri
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
spotmedia.ro
Menghina lui Cîţu și datoria lui Iohannis. Coada pisicii Menghina lui Cîţu și datoria lui Iohannis. Coada pisicii
b1.ro
Se REDESCHID cluburile pe litoral în minivacanţa de 1 Mai? Vestea dată de ministrul... Se REDESCHID cluburile pe litoral în minivacanţa de 1 Mai? Vestea dată de ministrul Lucian Bode
infoactual.ro
Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film
infoactual.ro
Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR! Se întâmplă din MAI, 2021! Previziuni Carmen Harra: Se va vedea CLAR!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si