MESAJ EMOȚIONANT! Celia este în lacrimi după incendiile uriașe care au cuprins Australia! Cântăreața locuiește de ani buni acolo

Celia a vorbit cu durere despre tragediile care se petrec în aceste momente în Australia

Cornelia Ionescu, duminică 05 ianuarie 2020 , 18:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Problemele uriașe din Australia au sensibilizat-o, dar totodată, au și iritat-o teribil pe Celia! Îndrăgita cântăreață locuiește de ani buni acolo, iar felul în care mediul a fost lăsat neprotejat a determinat-o să își spună public puntul de vedere și nu doar pentru în care își are reședința, ci și pentru România.

 ”Vă rog rugati-vă pentru Australia, dar rugați-va și pentru România. Australia, a doua mea casă... și România țara mea de suflet! Să ne rugăm pentru ambele! Da, rămânem fără aer si ne-o facem singuri! Mă rog sa fie protejata toată planeta nu doar cele 2, însă prioritățile trebuie să se schimbe! Oamenii trebuie să se trezească! Trist și adevărat! Rămânem fără aer și ne-o facem singuri! O spun din nou”, avea să scrie vedeta pe adresa ei de socializare.

Citeste si: Crimă de Revelion! Doi tineri însurăței au fost uciși chiar de tatăl fetei, care a încercat apoi să se sinucidă

Citeste si: O mamă este acuzată de crimă, după ce și-a lăsat copiii închiși în mașină. Cum au fost găsite fetele

Citeste si: Scene apocaliptice în Australia. Zeci de case au fost distruse în ultimele 24 de ore în urma incendiilor devastatoare

Celia arată cu degetul spre autorități? ”Întreg ecosistemul e dat peste cap și nimeni nu face nimic!” 

Celia avea să ducă avertizarea mai departe și să vorbească despre lipsa de implicare pentru ca lucrurile să nu ajungă ca în Australia.”Întreg ecosistemul e dat peste cap și nimeni nu face nimic ! Poluarea ia amploare la cote maxime, oamenii se îmbolnăvesc și cui ii pasă???? Banul să vină! Care sunt prioritățile? Știți câți bani s-au adunat din donații în 24 ore când a ars catedrala Notre Dame? 650milioane de euro ! Pentru ECO-sistem nu doar că nu face nimeni nimic, însă oameni precum cei de la Agent Green care luptă de aprape un deceniu pentru a proteja pădurile și animalele, au fost de multe ori fără putere în calea celor cărora le pasă doar de bani ! Invizibili pentru mulți ani, deși au arătat totul cu cărțile pe față, însă unii au o puterea de a ține cât mai ascuns ceea ce se întâmplă!”, a mai comentat artista.

Celia a dat un mesaj dur după incendiile din Australia! ”Natura ne protejează, iar noi avem responsabilitatea să o protejam pe ea” 

Celia a dat un mesaj dur după incendiile din Australia. ”Schimbarea începe de la noi! Abia astept primăvara, sunt curioasă câți dintre voi veți veni voluntari la plantat, să reușim să mai replantam ceea ce alții au tăiat! Natura ne protejează, iar noi avem responsabilitatea să o protejam pe ea! Vă rog rugați-vă pentru Australia, dar rugați-vă și pentru România”, a conchis cântăreața.

Foto Facebook Celia

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si