Mesaj emotionant pentru artista Maria Butaciu! Interpreta de muzica populara este in coma de o luna
Life

Mesaj emotionant pentru artista Maria Butaciu! Interpreta de muzica populara este in coma de o luna

M. P.
18 mai 2018

Maria Butaciu, indragita interpreta de muzica populara, se afla in coma de mai bine de o luna.

Potrivit presei mondene, artista ar fi suferit accident vascular, iar fiica sa ii este aproape. Fuego a scris un mesaj emotionant in numele artistilor dedicat artistei.

„Draga Maria Butaciu, noi, toti colegii si prietenii dragi, îti suntem alaturi, ne rugam pentru tine si sanatatea ta si te vrem înapoi pe scena! tucu-te-a Dumnezeu! Mi-ai dat voie, acum multi ani, cand te-am cunoscut, sa-ti spun pe nume! De atunci ne-au unit turnee împreuna, zile de nastere, emisiuni de colectie si desigur, toate învatamintele tale, oferite cu tot sufletul, din întelepciunea ce te caracterizeaza!

Te stiu puternica si mai stiu ca esti un munte de autenticitate, cariera ta fiind una emblema a folclorului romanesc! Nu ai iesit niciodata din spiritul zonei tale, din seriozitatea impusa de costumul popular, fiind un exemplu pentru toate generatiile de artisti! Frumusetea caracterului tau, altruismul, bucuria de a trai ti-au fost mereu carte de vizita, si DA, sunt norocos ca te cunosc si ca-mi esti, pastrand proportiile carierei tale imense, prietena! Te-asteptam înapoi în fata publicului tau si in vietile noastre, pentru a ne molipsi, cum faci de obicei, cu pofta de viata si simplitatea ta! Îti doresc sanatate, firule, mai fir de iarba”, a scris Paul Surugiu pe pagina sa de Facebook.

viewscnt
TAGURI: maria butaciu, fuego

Urmareste-ne pe Facebook