Mesaj Ro-Alert pentru bucureșteni! A fost trimis chiar ACUM

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis, în urmă cu câteva minute, un mesaj Ro-Alert, în urma incendiului izbucnit la depozitul de vopseluri din zona Baicului.

Author: A.N.C vineri 08 martie 2019 , 18:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

”Norul de fum se îndreaptă pe direcția București-Urziceni”, avertizează autoritățile.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Cine i-a fost alături Deei Maxer când încă era căsătorită cu Dinu?! „Statea noaptea cu mine”- wowbiz.ro

”Pentru asigurarea protecției, rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor”, transmite mesajul Ro-Alert.

Primele informații despre incendiu

Un incendiu a izbucnit, vineri, într-un spaţiu unde sunt depozitate materiale de construcţie, pe strada Nicolae Culea. Acolo intervin 22 de autospeciale de stingere, patru autoscări, două descarcerăre şi Detaşamentul Special de Salvatori, primele informaţii arătând că nu sunt persoane rănite. De asemenea, populaţia a fost avertizată prin sistemul Ro-Alert din cauza fumului degajat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un incendiu a izbucnit într-un spaţiu de depozitare de materiale pentru construcţii, pe strada Culea Nicolae, S2.

Citeste si: Un milion si jumatate de oameni pot ramane oricand fara apa calda, agent termic, dar si fara energie electrica! Ce se intampla in subteran la RADET


Suprafaţa afectată depăşeşte 300 de metri pătraţi, iar primele informaţii arată că nu sunt persoane rănite.

Acolo acţionau iniţial 10 autospeciale de stingere, una de descarcerare, două autoscări şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Ulterior, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că suprafaţa pe care se manifestă incendiul este de 500 de metri pătraţi, iar în total sunt alertate 22 de autospeciale de stingere, 4 autoscari, 2 descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori.

Totodată, a fost transis un mesaj de către IGSU, prin sistemul RoAlert, pentru avertizarea populaţiei din zonă, din cauza fumului degajat. "Incendiu depozit vopseluri, str. Sergent Culea Nicolae, sector 2, Bucureşti. Se manifestă cu degajări mari de fum. Nnorul de fum se îndreaptă pe direcţia Bucureşti- Urziceni. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor", se arată în mesaj.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si