Mesaje cu Hristos a Înviat! Urări şi imagini de Paşte pentru 2022

Mesaje cu Hristos a Înviat! Urări de Paşte pentru 2022. Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, sărbătorim bucuria Învierii Domnului nostru Iisus Hristos și le trimitem celor dragi, prietenilor, colegilor și cunoștințelor diverse mesaje, urări și felicitări pentru a le spune: Paște Fericit! Iată cele mai frumoase mesaje de Paște 2022!

Author: Alexandra Bercea sâmbătă 23 aprilie 2022 , 14:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mesaje cu Hristos a Înviat! Urări de Paşte pentru 2022.

Vă propunem să alegeți din acest articol cea mai frumoasă urare, cel mai potrivit mesaj sau cea mai sugestivă felicitare de Paște pentru a le transmite persoanelor dragi din viața voastră!

Mesaje cu Hristos a Înviat! Urări de Paşte pentru 2022

Fie ca Lumina Divină a Sfintelor Paști să vă cuprindă inimile și să vină însoțită de cele mai frumoase emoții și experiențe. Să aveți un Paște Fericit!

Să ne bucurăm de Sfânta Sărbătoare a Paștelui, când Domnul nostru Iisus Hristis a înviat din morți, simbolizând viațaveșnică în iubire și puterea de a renaște din suferință, din păcat. Să ne fie viața mai bună, mai frumoasă, să învățăm să dăruim mai mult și să trăim în pace și armonie.

Hristos a Înviat!

Citeste si: Ateliere creative pentru copii, de Paște

Vă trimitem cele mai sincere urări în dimineața Sfintei Sărbători de Paște. Fie ca acest Paște să va îndeplinească toate visele și să aducă multă dragoste, fericire și sănătate în familie.

Paște Fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din iertare. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie ca de sfintele sărbători de Paști, Domnul nostru să va aducă o bucurie la fiecare lacrimă, o speranță la fiecare îndoială, o binecuvântare la fiecare pas, un curcubeu după fiecare furtună și un răspuns la fiecare întrebare. Vă doresc un Paște Fericit alături de toți cei dragi!

Fie ca sfintele Sărbători Pascale să vă întâmpine cu bucurii și iubire, cu sănătate și împliniri! Paște Fericit!

Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, împlinire, sănătate, bucurie şi iubire!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet armonie, pace şi bucuria de a petrece aceste clipe minunate alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Să aveți belșug pe masă, vinul roșu în pahare, să ciocniti cu bucurie de această sărbătoare. Paște Fericit!

Citeste si: Președintele Consiliului Județean Vaslui, prins în flagrant de DNA când primea 1,2 milioane de lei pentru acordarea unui contract! Dumitru Buzatu făcea tranzacția într-un restaurant- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

Hristos a înviat! Deschide-ți inima și primește iubirea, bucuria și pacea cea vindecătoare. Iubește și iartă! Astăzi e Paștele! Un Paște fericit!

Fie ca Învierea Domnului să va aducă pacea în casă și în suflet, să va ofere speranță, sănătate și noroc. Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște creștine

Mesaje de Paște creștine: Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, sănătate, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

Mesaje de Paște creștine: Fie ca miracolul Învierii Domnului să va aducă lumină în suflet, să va călăuzească pașii spre fericire și împlinire și să vă aducă iubirea în viață. Paște Fericit!

Mesaje de Paște creștine: În aceste zile de sărbătoare și minuni, să ne reamintim cu toții să iubim, să iertăm, să fim mai buni și să dăruim mai mult. Hristos a înviat!

Mesaje de Paște creștine: Fie ca Lumina Învierii Domnului să vă călăuzească sufletul, iar bucuria sărbătorilor de Paște să va surprindă alături de cei dragi. Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște creștine: Vă dorim un Paște binecuvântat! Fie ca lumina Lui Dumnezeu să strălucească mereu pe calea voastră, să va ghideze pașii și inima în cele mai bune alegeri. Paște Fericit!

Citeste si: Catolicii sărbătoresc Paștele

Mesaje de Paște creștine: Domnul să vă binecuvânteze în această Zi Sfântă și să vă ofere bucurie, iubire și tot ce-i mai bun în lume. Vă doresc un Paște Fericit!

 

Mesaje de Paște creștine: Fie ca sărbătoarea Învierii Domnului să deschidă ușa speranței și să aducă pueterea noilor începuturi, căci binele va birui întotdeauna! Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște creștine: Lăsăți Lumina să vă pătrundă în casă și în suflet, lăsăți iubirea să va călăuzească și iertarea să vă vindece. Hristos a Înviat!

Citeste si: „Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel Balaciu. Ce și-au spus cei doi- kfetele.ro

Citeste si: Gestul incredibil facut de Gigi Becali la locul accidentului rutier: "Respect. E un om deosebit, față de restul cu bani din țara asta". Internauții l-au copleșit cu mesaje- radioimpuls.ro

Mesaje de Paște creștine: Cu lumânările aprinse în mâini și sufletul curat, să spunem împreună: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște creștine: Iisus a venit pe lume pentru a deschide Poarta Raiului, astfel încât fiecare dintre noi să se bucure de clipele petrecute pe Pământ și de veșnicia din Ceruri. Hristos a Înviat!

SMS: Paște Fericit!

SMS de Paște: Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Vă doresc clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Paște fericit!

SMS de Paște: Cu cozonaci pe masă, cu pască aromată, cu bucurie în suflet și iubire în casă, să petreceți cu armonie aceste sărbători pascale. Paște Fericit!

SMS de Paște: Fie ca Învierea Domnului să vă umple sufletul cu iubire, ochii cu lacrimile bucuriei și mintea cu gânduri frumoase. Paște Fericit!

SMS de Paște: Sărbătoarea Paștelui este minunată pentru că îmi permite să petrec mai mult timp cu cei pe care îi iubesc cel mai mult: cu voi. Sărbători fericite!

SMS de Paște: Vă dorim un Paște Fericit! Dumnezeu să vă umple coșurile cu iubire, sănătate, împlinire și noroc!

SMS de Paște: Astăzi, în zi de sărbătoare, să coboare bucuria și iubirea în viețile voastre. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, cu bunătate și căldură în suflete. Hristos a Înviat!

Citeste si: Slujba de Paște, fără Regina Elisabeta

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si