Mesaje de 1 Decembrie! SMS-uri, urări şi felicitări de Ziua Naţională a României pentru cei dragi

Vă propunem o serie de mesaje de 1 Decembrie pe care le puteţi trimite celor dragi cu ocazia Zilei Naţionale a României

M. P., sâmbătă 01 decembrie 2018 , 09:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu ocazia zilei de 1 Decembrie vă prezentăm o serie de mesaje, felicitări, urări şi SMS-uri pe care le puteţi trimite apropiaţilor, pentru a păstra spiritul de unitate şi patriotism.

- "La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Hai să încercăm de astăzi să fim mai buni pentru a reuşi să trăim într-o ţară mai bună!"

- "În această zi încărcată de istorie

îţi urez La mulţi ani, române!"

- "A mai trecut un an, aşa că astăzi îţi spun din nou La mulţi ani!"

Mesaje de Ziua Naţională a României

- "Cu ocazia Zilei Naţionale a României doresc sa transmit poporului roman cele mai sincere urâri de bine si un viitor prosper si fericit."

- "La mulţi ani tuturor romanilor si celor ce iubesc Romania!"

- "Daca te-ai prins in hora, joaca pana la capăt. La mulţi ani romane, la mulţi ani Romania!"

- "1 Decembrie este o zi de sărbătoare pentru toţi romanii. Ne face plăcere sa transmitem salutările noastre unui client si unui roman deosebit. La Mulţi Ani si petrecere frumoasa de Ziua Naţionala!"

- "Fie ca, 1 Decembrie sa va aducă sănătate, fericire si multa, multa bucurie alături de cei dragi si apropiaţi."

- "De când se ştie, romanul trăieşte cu credinţa in suflet. La fel cum Dumnezeu ne iubeşte pe noi, la fel si noi trebuie sa ne iubim Patria si s-o respectam. La Mulţi Ani Romane, fii mândru de tara ta!"

- "Cu ocazia Zilei Naţionale a României va transmit cele mai sincere urâri de bine si un viitor prosper si fericit. La Mulţi Ani!"
 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si