Mesaje de bună dimineața noi, varianta actualizată pentru 2021

Care sunt mesajele tale preferate pe care ți-ar plăcea să le citești dimineața de la persoana iubită?

Author: Catalina Popa miercuri 07 octombrie 2020 , 21:30

Mesaje de bună dimineața noi
Mesaje de bună dimineața noi
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un mesaj frumos de bună dimineață trimis acelei doamne speciale din viața ta poate fi diferența dintre a avea o zi mizerabilă sau o zi uimitoare. Este o practică pe care fiecare om ar trebui să o adopte. La urma urmei, ce poate fi mai frumos decât să știm că suntem responsabili de fericirea cuiva?

Am răscolit internetul și am alcătuit această listă cu unsprezece texte de bună dimineață pe care le puteți trimite pentru a vă bucura soțul/ soția.

Mesaje de bună dimineața noi
Mesaje de bună dimineața noi

1. A început o nouă zi și sunt deja atât de încântat și fericit pentru că vom petrece această zi împreună. Buna dimineata frumoaso!

2. Sper că dimineața ta este la fel de strălucitoare și superbă ca zâmbetul tău.

Citeste si: „Nu știu dacă o să trăiesc sau dacă o să mor”. Un băiat din Siria, prins sub dărâmături, cere ajutor printr-un mesaj postat în mediul online- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

3. Oamenii spun că diminețile nu pot fi frumoase. Nu sunt de acord, în fiecare dimineață, mă întâlnesc cu tine, este uimitor. Buna dimineata draga!

4. Cel mai bun sentiment din lume este să știiu că ești al meu și eu sunt a ta. În fiecare dimineață este suficient pentru ca eu să am o zi bună.

5. Grăbește-te și trezește-te, pentru că îmi este dor de tine. Bună dimineața!

6. Știu că îți place să te machiezi, dar ești mai frumoasă când te trezești prima dată. Bună dimineața

7. Îți muțumesc că-mi faci fiecare dimieața mai frumoasă!

8. În timp ce deschid ochii în fiecare zi, tot ce vreau să văd ești tu. Bună dimineața, draga mea, ți-am trimis îmbrățișări și sărutări în gânduri. 

9. Pentru mine, nu contează dacă dimineața este înnorată, ploioasă sau furtună, dacă o petrec cu tine. Buna dimineata! 

10. Bună dimineața, femeii care mă face să zâmbesc și îmi încălzește inima în fiecare zi. Te iubesc mai mult ca niciodată.

11. Dimineața este începutul fiecărei zile și voi trăi în fiecare zi ca și cum ar fi o zi nouă, reînnoindu-ne dragostea. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si