Mesaje de Constantin şi Elena 2022. Pe lângă numele de Constantin și Elena și alte derivatele sunt foarte populare în țara noastră. Astfel, de Sf. Constantin și Elena, în România peste 1,8 milioane persoane îşi serbează onomastica, aproximativ 1,1 milioane dintre aceştia fiind bărbaţi. Cele mai frecvente nume de bărbați sărbătoriți pe 21 mai sunt Constantin, Costel și Costică. 

urări și imagini cu la mulți ani de Sf. Constantin și Elena

Urări și imagini cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena. 

Urări de Sf. Constantin și Elena

„Să bem! Ziua de azi a început bine, pentru că este ziua numelui tău! Aşa că îţi reamintesc că ai lângă tine cei mai buni prieteni şi, bineînţeles, că azi dai de băut!”

„E ziua ta, dragă Elena!  Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri! La mulţi ani, cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin şi Elena“!”

„Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!”

Citeste si: Felicitări de Sf. Constantin şi Elena 2022: Urări şi mesaje cu La mulţi ani!

„La zi aniversara noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer „La mulţi ani!””

urări și imagini cu la mulți ani de Sf. Constantin și Elena

Urări și imagini cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

„Este minunat sa ştii ca cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat să ştii ca exista cineva care nu-ti uita niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!”

„Dragul meu, cu ocazia acestei zile, îţi urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulţi ani!”

„La mulţi ani tuturor celor ce poarta numele  sfinţilor împăraţi Constantin si Elena! Sa va călăuzească si va vă ajute a urma calea spre Domnul!”

Imagini cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena

„Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La mulți ani!”

urări și imagini cu la mulți ani de Sf. Constantin și Elena

Urări și imagini cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena. 

„Vreau să îţi urez toate cele bune de „Constantin si Elena“! Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească mereu!”

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Sf. Constantin și Elena. Ce nu ai voie să faci în această zi

„De ziua numelui tău, îţi doresc noroc, fericire şi sănătate. Să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Constantin/Elena!”

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă- radioimpuls.ro

urări și imagini cu la mulți ani de Sf. Constantin și Elena

Urări și imagini cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena. 

Mesaje originale de Constantin și Elena 2022

„Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată inţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se împlinească. La Mulți Ani, Elena!”

Citeste si: Mesaje de Sf. Constantin şi Elena 2022: La mulţi ani Constantin, Costin, Constanţa şi Elena!

E sărbătoare mare azi, pentru că tu, cea mai bună prietenă a mea, te bucuri de ziua numelui tău. Şi astfel mă bucur şi eu cu tine şi îţi spun că voi fi mereu alături de tine!

E ziua ta, draga Elena! Îţi urez cele mai frumoase clipe, bucurie, speranţă şi multe, multe împliniri!

La mulţi ani! Sfinţii Constantin şi Elena să te călăuzească mereu!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si