Felicitări de Sf. Constantin şi Elena 2022: Urări şi mesaje cu La mulţi ani

Felicitări, urări și mesaje cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena! Iată o serie de sugestii de mesaje și urări pe care le poți transmite sărbătoriților pe 21 mai!

Author: Madalina Grigore joi 19 mai 2022 , 16:06

felicitări, mesaje și urări cu La mulți ani Constantin și Elena

Felicitări, mesaje și urări de Sf. Constantin și Elena.

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Felicitări, mesaje și urări cu La mulți ani de Sfinții Constantin și Elena!  În România, peste 86.000

poartă numele de Elena, alte 11.000 de femei poartă numele de Ileana, aproape 19.000 se numesc Ilinca şi peste 63.000 poartă numele de Lenuţa. La bărbați, cel mai întâlnit nume este Constantin, urmat de Costel și Costică. 

Urări de Sf. Constantin şi Elena 2022. Vă prezentăm o serie de mesaje și felicitări frumoase pentru cei care poartă numele Sfinților Împărați Constantin și Elena. 

felicitări, mesaje și urări cu La mulți ani Constantin și Elena

Urări și mesaje de Sf. Constantin și Elena

„E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare uşor. La Mulţi Ani!”

„Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!”

„Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!”

„De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui.

La multi ani, Costica!”

felicitări, mesaje și urări cu La mulți ani Constantin și Elena

„La mulţi ani, cu ocazia zilei de „Sfinţii Constantin si Elena”! Sa ai parte de bucurii şi împliniri!”

„Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!”

„La zi aniversara noi îţi urăm numai de bine, îţi dorim sănătate, împliniri, realizări şi îţi uram un sincer „La mulţi ani!” 

„Este minunat sa ştii ca cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat să ştii ca exista cineva care nu-ti uita niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!”

„La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!”

Felicitări de Sf. Constantin și Elena

„La mulţi ani tuturor celor ce poarta numele   sfinţilor împăraţi Constantin si Elena! Sa va călăuzească si va vă ajute a urma calea spre Domnul!”

„Felicitări de Sfinții Constantin și Elena: Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriţi lângă cei dragi!”

felicitări, mesaje și urări cu La mulți ani Constantin și Elena

„Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase in viitor!”

„La mulţi ani tuturor celor ce poarta numele sfinţilor împăraţi Constantin si Elena! Sa va călăuzească si va vă ajute a urma calea spre Domnul!”


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si