Mesaje de despărțire. Cum să-i spui că totul s-a terminat

Mesaje de despărțire. Atunci când simți că relația voastră bate pasul pe loc, că nu vă îndreptați într-o direcție bună. Cel mai bine este să rupi răul de la rădăcină și fiecare să meargă pe drumul său.

Author: Raluca Ionita vineri 31 ianuarie 2020 , 13:32

Mesaje de despărțire. Cum să-i spui că totul s-a terminat
fata telefon
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Mesaje de despărțire. Iată cum să-i spui că totul s-a terminat, fără să-ți rănești partenerul prea tare

Nu-mi place să spun adio și nu mă simt confortabil nici să tac. Dar aceste gânduri dăunează și mai mult sufletului meu. Voi rupe liniștea și-ți voi spune că e timpul să ne despărțim. Sper că distanța și timpul vor vindeca durerea.

Ne-am întâlnit, am suferit, am trăit, am iubit. Dar focul s-a stins. Adio. Nu mă învinovăți, nu mă jigni și iartă-mă. Suntem complet diferiți.

Mulțumesc pentru căldură, pentru pasiune și afecțiune. Viața cu tine a fost ca un basm. Dar orice început fericit are și sfârșit. Să încercăm reciproc să ne iertăm și să ne uităm.

Cuvintele de adio sunt atât de grele, pline de tristețe. Inima mea a devenit din nou nelocuită. Sper cât mai curând acest gol să fie umplut. Uită-mi zâmbetul, uită-mi aspectul tandru. Trebuie să înțelegi – relațiile noastre nu pot fi returnate! Nu vei readuce iubirea în sufletul meu și nu vom mai fi împreună din nou!

Nu fi trist, te implor! Am fost atât de fericiți împreună, dar dragostea a părăsit casa noastră. Deci, haide să o păstrăm în inimile noastre, să păstrăm toate zilele acelea când dragostea era frumoasă. Poate relația noastră se va transforma într-o adevărată prietenie.

Uită-mă… Tu și cu mine știm că ne va fi mai bine separați. Nu, noi nu iubim, noi jucăm dragoste. Nu va mai fi la fel ca înainte. Iartă-mă și încearcă să înțelegeți totul. Așa va fi mai bine pentru ambii.

Mesaje de despărțire. Cum să-i spui că totul s-a terminat
telefon aplicatii

Cândva eram inseparabili… Acum nu vreau nici să-mi amintesc de tine! Nici de cuvintele bune, nici de cele rele. Va fi cea mai bună recompensă pentru mine dacă vei fi fericit cu alta!

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea- wowbiz.ro

Uită-mă, uită căldura palmelor mele, uită serile și întâlnirile noastre. Comportă-te ca un străin, pentru că nu mai putem salva aceste sentimente. Iartă-mi insultele și lasă-ți sufletul să zâmbească sincer la o nouă întâlnire.

Uită de relația cu mine, dar totuși…amintește-ți de mine…

Știi, m-am obișnuit cu mult timp în urmă să trăiesc cu tine fără sentimente reciproce. Între noi mereu a existat o prăpastie, nesiguranță, incertitudine. Tu nu mă lăsai să respir liber! Mai bine să fiu singură. Iubirea a trecut. Te rog, uită de mine!

Uită-mi zâmbetul și nu încerca să-mi întâlnești ochii. Poate că fac o greșeală, dar sentimentele nu mai trăiesc între noi … Îmi pare rău că te las atât de repede. Crede-mă, regret sincer că totul așa s-a terminat. Dar mila nu este iubire. Iar timpul vindecă.

Citeste si: Arsenie Boca- remediul neștiut al ceaiului: „Când viața îți pare cumplită, fă-ți un ceai și bea-l din cea mai drăguță ceașcă”

Ne despărțim, nu mai putem fi împreună! Dar cândva am iubit și știu că vom mai putea iubi!

Din păcate, nu suntem născuți unul pentru celălalt. Acesta este motivul pentru care nu pot fi cu tine! Îmi doresc să mă ierți din inimă! Alege-ți un drum nou în viață!

Așa s-a întâmplat că tu și cu mine ne-am despărțit și nu mai există iubirea aprinsă. Vreau să rămânem prieteni. Îți doresc să trăiești cu bucurie!

Uită de mine și nu fi trist. Desigur, îți vei găsi soarta! Iar durerea ta, crede-mă, te va lăsa. Mâine vom începe din nou să iubim! Timpul nostru a trecut! Și deja fiecare cu timpul lui…

Citeste si: Răzvan Miheț și Gina Matache i-au luat pe cei doi copii de la Oana Matache! Cum au fost surprinși micuții fără mama lor- kfetele.ro

Citeste si: Lino Golden, lovitură dură pentru Alex Velea! Cântărețul și-a acoperit tatuajul cu cel care l-a lansat în muzică- radioimpuls.ro

Ei bine, adio. E timpul să plec. Ne-am epuizat sentimentele. Nu voi înjura, ci doar îți voi mulțumi pentru toate zilele petrecute împreună.

Ne-am umplut reciproc zilele cu sens, am devenit un pic mai înțelepți împreună. Ne-am pierdut în gânduri… Nu voi regreta niciodată nimic! Nu știu de ce a venit întunericul în relația noastră și de ce am încetat să ne iubim…

Citeste si: Mesajul dur al Irinei Tănase prin care anunță că relația cu Liviu Dragnea s-ar fi încheiat: ”Unii oameni nu îți sunt loiali”

Dragostea nu se va întoarce și împreună cu ea, a dispărut și bucuria vieții. Am vrut să înșelăm soarta, dar ea totuși ne-a despărțit. Dar nu vreau ca într-o zi să ne trezim dimineața și să regretăm că fericirea nu mai poate fi returnată…

Am vrut să spun atâtea cuvinte! Este întotdeauna foarte greu să pleci! Ne vom căuta fericirea de acum încolo în altă parte! Este imposibil să fim împreună!

Foarte diferit ești, prea străin… Am vrut să mergem împreună cu îndrăzneală înainte! Ne așteptau sentimente grozave și am dat peste despărțire. Dar sunt sigură că fericirea încă ne așteaptă!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si