Mesaje de Sf. Dumitru 2021: La mulţi ani! Ce nume se sărbătoresc azi?

Mesaje de Sf. Dumitru 2021. Urează-le un călduros „La mulți ani!” celor dragi care își serbează onomastica de Sfântul Dumitru.

Author: Alina Raducu Tuesday 26 October 2021 , 08:27

Mesaje de Sf. Dumitru 2021: La mulţi ani!

Mesaje de Sf. Dumitru 2021: La mulţi ani!

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Iată o serie de mesaje de la mulți ani de Sfântul Dumitru din care să te inspiri sau să le trimiți sărbătoriților!

Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir sau Sfântul Dumitru este sărbătorit atât de creștinii ortodocşi, cât și de catolici, pe 26 octombrie.

La mulţi ani de Sf. Dumitru 2021! Ce nume se serbează în aceaastă zi?

Astfel, dacă ai sărbătoriți în familie sau printre prietenii apropiați, îți oferim o listă cu cele mai frumoase urări și mesaje pe care să le trimiți acestora de ziua lor de nume. Iată mai multe mesaje de la mulți ani de Sfântul Dumitru.

Cu această ocazie se serbează mai multe derivate ale numelui Dumitru. Originea numelui Dumitru, Dumitra vine din greacă: pământul-mamă, în sensul legăturii sfinte dintre om şi natură, dintre om şi pământul din care a fost făcut.

Acestea sunt numele sărbătorite de Sfântul Dumitru: Dimitrie, Dumitrache, Mitru, Mitra, Dima, Mimi, Dumitrica, Dumitra, Demetra, Dumitrița, Demetra, Dumitrana, Mița, Dumitriţa, Mimi.

Iar dacă știi pe cineva pe numele Mitică, acest nume provine tot de la Dumitru! Prenumele masculin Mitică este o variantă a numelui Dumitru. Mesaje de la mulți ani de Sfântul Dumitru Sfântul Dumitru sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale.

Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de cei dragi.

Mesaje de Sf. Dumitru 2021: La mulţi ani!

Mesaje de Sf. Dumitru 2021: La mulţi ani!

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce se mănâncă de Sf. Dumitru 2021? Tradiţii pentru 26 octombrie 2021

Mai mult de 330.000 de români poartă numele Sfântului Dumitru, conform statisticilor MAI.

La mulți ani Dumitru și abia aștept să sărbătorim această frumoasă zi.

La mulți ani, Dumitrița! Sa fii fericita si mereu însoțita de cei care merita sa te iubească.

La mulți ani, Dumitrița! Cel mai frumos la mulți ani îl transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulți ani si cat mai mulți bani si sănătate pentru ca e mai scumpa de cat toate!

Sfântul Dumitru, al cărui nume îl porţi, să-ţi dăruiască sănătate, bucurie şi pace în suflet!

Precum Sfântul Dimitrie a luptat pentru credinţa în Hristos, aşa-ţi doresc şi eu să lupţi în viaţa ta, pentru dreptate, adevăr şi iubire.

Multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea dorinţelor atât pe plan profesional cât şi pe cel privat. Să îţi dea Dumnezeu sănătate şi linişte în suflet. Să ţi se împlinească visele şi să te poţi bucură de tot ce ai!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Dumitru sa fie simbolul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!

Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi.

La mulți ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porți sa iți aducă noroc si bucurii! Sa ne trăiești! La mulți ani de Sf. Dumitru! 

În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viaţă.

Mesaje de Sf. Dumitru 2021: La mulţi ani!

Mesaje de Sf. Dumitru 2021: La mulţi ani!

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Sf. Dumitru 2021, calendar ortodox: Tradiţii şi obiceiuri româneşti pentru această sărbătoare

Mesaje și urări de Sf. Dumitru 2021: La mulţi ani!

Fie ca toate împlinirile, sănătatea și spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!

Îţi urez La Mulţi Ani, pentru că porţi acest nume. Fie că Sfântul Dumitru pe care îl reprezinţi să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

La mulţi ani! Ziua numelui tău să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii.

La mulţi ani de Sfântul Dumitru! Sper că sărbătoarea Sfântului Dumitru să fie simbolul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes! O zi specială pentru un coleg deosebit.

La mulţi ani de ziua numelui tău! Sfântul Dumitru să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Mesaje de Sf. Dumitru 2021: La mulţi ani! Ce nume se sărbătoresc azi?

Mesaje de Sf. Dumitru 2021: La mulţi ani! Ce nume se sărbătoresc azi?

La mulţi ani de Sfântul Dumitru! Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!

În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viaţă.

La mulţi ani de Sfântul Dumitru! Fie că toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!

Îţi urez ca ziua numelui să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţă, iar anii ce vin să îţi aducă numai împliniri şi bucurii. La mulţi ani Dumitru! Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericit, iubit şi bucuros. La mulţi ani, Dumitru!

Citeste si: Sf. Dimitrie cel Nou 2021: Când începe şi cum se va organiza pelerinajul?


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Zi decisivă! Finlanda și Suedia vor depune împreună cererile de aderare la NATO Zi decisivă! Finlanda și Suedia vor depune împreună cererile de aderare la NATO
kfetele.ro
Se dau bani de la stat pentru cei care fac nunta sau botez. Ce sume vor primi tinerele... Se dau bani de la stat pentru cei care fac nunta sau botez. Ce sume vor primi tinerele familii: banii intra direct pe card
spotmedia.ro
Zelenski a fost ovaționat în picioare la Cannes: „Ura va dispărea, dictatorul va... Zelenski a fost ovaționat în picioare la Cannes: „Ura va dispărea, dictatorul va pierde!” (Video)
spotmedia.ro
Persoanele anxioase pot fi identificate doar după felul în care merg – studiu Persoanele anxioase pot fi identificate doar după felul în care merg – studiu
b1.ro
Volodimir Zelenski: „Misiunea de evacuare a eroilor de la Azovtsal continuă și este... Volodimir Zelenski: „Misiunea de evacuare a eroilor de la Azovtsal continuă și este supervizată de serviciile noastre de informații”
ziareonline.ro
Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei
infoactual.ro
Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan renunță la scandalul din coaliție, stabilitatea... Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan renunță la scandalul din coaliție, stabilitatea este mai importantă acum
evz.ro
Ce-l leagă pe Sorin Oprescu de Grecia. Motivul pentru care fostul primar general s-a... Ce-l leagă pe Sorin Oprescu de Grecia. Motivul pentru care fostul primar general s-a ascuns la Atena
doctorulzilei.net
Postul INTERMITENT. Ce este, ce beneficii are, ce riscuri presupune Postul INTERMITENT. Ce este, ce beneficii are, ce riscuri presupune
romaniatv.ro
Breaking News. Rusia ameninţă direct România, declarată ţară OSTILĂ! Breaking News. Rusia ameninţă direct România, declarată ţară OSTILĂ!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si