Mesaje de Ziua Prieteniei 2022. Ziua Internațională a Prieteniei încurajează construirea și consolidarea relațiilor, în ciuda diferențelor dintre culturi. 

Cel mai frumos mod de a celebra această zi minunată

- Creează un playlist cu melodii pe care le adoră.

- Pregătește-le desertul sau prăjitura preferată. 

Citeste si: Ziua prieteniei 2022: Mesaje pentru cel mai bun prieten

- Trimite-le o felicitare sau o scrisoare. 

- Distribuie pe rețelele de socializare fotografiile preferate alături de ei, însoțite de un mesaj plin de semnificație.  

-Pe data de 30 iulie, sună-ți cei mai buni prieteni! Este un sentiment minunat să auzi vocea prietenului tău dacă a trecut ceva timp de când nu ați mai vorbit, mai ales dacă locuiește departe.

Mesaje pentru cel mai bun prieten

„Oricât de bătrâni ajungem, indiferent de distanța pe care o avem între noi, vei rămâne mereu în inima mea... Îți doresc o zi foarte fericită a prieteniei!”

„Nu există nicio distanță în această lume care să ne poată despărți pentru că suntem strâns conectați cu inimile noastre și prietenia noastră este veșnică... Cu ocazia Zilei Prieteniei, să ridicăm un toast pentru cea mai bună relație din viața noastră...

Te iubesc!!!"

„S-ar putea să am mulți prieteni, dar tu ești singurul care este cel mai aproape de inima și sufletul meu și te voi iubi mereu cel mai mult în această lume….. Trimit dragostea și urările mele calde de Ziua Prieteniei celui mai uimitor prieten pe care l-aș putea avea."

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„La mulți ani de Ziua Prieteniei, prietene! Ești o persoană pe care mă pot baza la fiecare pas al vieții mele. Fie ca frumoasa noastră prietenie să dureze pentru totdeauna!”

„Cel mai de preț lucru pe care îl am este prietenia ta. Îl voi prețui pentru totdeauna. La mulți ani de Ziua Prieteniei, Bestie!”

„Ești tot ce poate fi un prieten adevărat. Tu ești cel mai prețios dar de la Dumnezeu. Îmi doresc să rămânem cei mai buni prieteni pentru tot restul vieții noastre. Îți doresc o zi foarte fericită a prieteniei!”

„Ai intrat în viața mea, mi-ai câștigat inima și ai rămas... Aceasta este povestea scurtă și dulce a prieteniei noastre, care este în afara lumii... Mulțumesc că ești un prieten atât de bun... La mulți ani de Ziua Prieteniei.”

„Ești un înger trimis din cer să-mi facă viața frumoasă, inima fericită și să aibă grijă de zâmbetul meu... La mulți ani de Ziua Prieteniei, draga mea.”

„Îi doresc o zi a prieteniei foarte fericită celui mai drag și dulce prieten care m-a surprins mereu făcând lucruri pe care nimeni nu le-ar face vreodată pentru mine.”

„Îi doresc o zi foarte fericită prietenei mele. Tu ești strălucirea zâmbetului meu, ești lumina în întuneric, ești speranța când sunt pierdut.”

„Haiți să sărbătorim frumoasa prietenie pe care o împărtășim pentru a face din aceasta o zi perfectă a prieteniei, ziua care ne oferă un alt motiv pentru a petrece mai mult timp împreună.”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Dacă există cineva pe care să mă pot baza fără să mă gândesc, atunci tu ești, prietenul meu. Îți doresc o zi fericită a prieteniei.”

„Cu cât ai mai mulți prieteni în viață, cu atât viața ta devine mai plăcută. Așadar, fă-ți mai mulți prieteni, ai grijă de ei și trăiește o viață fericită. Vă doresc o zi fericită a prieteniei!”

„Dragă prietenă, îți mulțumesc că mă apreciezi mereu. Prietenii ca tine rămân în inimă pentru totdeauna și amintirile lor nu dispar niciodată. La mulți ani de Ziua Prieteniei, dragă cea mai bună prietenă. Îmi este dor de tine!”

„Este plăcut să ai oameni care au grijă de tine. Îți mulțumesc că ești genul acesta de persoană în viața mea. Zi a Prieteniei fericită!”

Citeste si: Ziua Internaţională a Pisicii 2022: Când se sărbătoreşte? Cele mai frumoase imagini pentru reţelele sociale

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si