După un apel la 112, polițiștii au găsit cadavrul unui minor de 14 ani în cușca unui câine. 

Ce mesaje șocante posta tatăl care şi-a ascuns copilul mort în cuşcă

Polițiștii s-au deplasat la fața locului imediat după apelul la 112, în jurul orei 21.09. Cadavrul unui minor de 14 ani a fost găsit într-o anexă a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, potrivit oamenilor legii.

Citeste si: Un bărbat a fost găsit decedat în locuinţă, împuşcat cu propria armă de vânătoare

Tatăl minorului este un bărbat de 48 de ani.Trupul neînsuflețit al copilului ar fi zăcut acolo de mai bine de o lună. Bărbatul ar fi recurs la acest gest pentru a încasa în continuare alocația de handicap.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bărbatul în vârstă de 48 de ani din Sighetu Marmației a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice. Cadavrul minorului a fost transportat la morgă.

Ce posta bărbatul în timp ce fiul lui era mort în cușcă

În timp ce fiul său era mort în cuşca câinelui, bărbatul a postat numeroase mesaje de dragoste pe rețelele de socializare, potrivit  Antena3.ro.

Citeste si: Descoperire macabră în Sighetu Marmației. Cadavrul unui copil de 14 ani, ascuns în cușca câinelui

" Nu plânge niciodată în public. Cine nu te cunoaşte râde, cine te urăşte se bucură, iar cine te iubeşte suferă", "Cine te iubeşte nu renunţă, nu înşeală, nu minte", scria bărbatul pe Facebook.

Medicii de la Spitalul de Psihiatrie urmează să stabilească dacă bărbatul are sau nu discernământ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si