Mesajul dur al lui Mădălin Ionescu după cazul criminalului de la Caracal! ”Nu exista scuze pentru mizerabilii ăștia care au avut atâta timp sa o salveze! Concluzii: criminalul trebuie “ajutat” să dispară fizic!”

Realizatorul tv Mădălin Ionescu a avut o reacție virulentă la adresa autorităților după eșecul salvării Alexandrei, fata care a murit după ce a sunat inutil, de trei ori, la 112.

Author: Petru Luca duminică 28 iulie 2019 , 17:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cunoscutul realizator tv Mădălin Ionescu a avut o reacție virulentă la adresa autorităților după eșecul salvării Alexandrei Măceșanu, fata care a murit după ce a sunat inutil, de trei ori, la 112. Jurnalistul acuză întârzierea cu care au acționat polițiștii și solicită pedepse sporite pentru criminali și violatori. 

”Nu poți sa fii părinte, nu poți sa fii om și să nu te îngrozești gândindu-te la suferința inimaginabilă a acestei fete deștepte... la lacrimile ei întrerupte din când in când de speranța intervenției unor autorități infame, nedemne! In timp ce agoniza sfasiată de dureri multiple, umilință și de groaza unui sfârșit prematur, privirea Alexandrei s-a fixat probabil pe usa “casei ororilor”. Țipetele ei înăbușite de cruzimea unui scelerat s-au stins odata cu ultimele umbre ale nopții. In timpul ăsta niște idioți cu funcții in aparatul de stat se cramponau de tot felul decizii tâmpite și de reguli de carton.  Sa nu cumva sa greșească! Sa nu cumva să fie vreo aventura sexuală a unei adolescente și sa cheltuie “aiurea” resursele statului.
Nu conta ca această fată oferise autorităților detalii care ar fi mișcat și munții. Polițiștii nu au vrut sa-i supere pe dom’ procuror și pe dom’ judecător, deși Constituția le oferea dreptul de a interveni și fără mandat dacă aveau suficiente indicii ca viața cuiva e in pericol.  Nu mai spun nimic de aventura căutării Alexandrei pe baza informațiilor “prețioase” oferite de STS. Să-l pui pe tatăl fetei sa spargă ușile imobilelor indicate de “specialiștii” serviciului de telecomunicații... mi se pare o uriașă bătaie de joc la adresa unei familii atât de greu încercate! Intrați cu mascatii in casele unor bătrâne nevinovate și cand  e vorba de o răpire și de amenințarea unei vieți, va cramponați de lege! Mai bine greșești de o mie de ori in astfel de situații decât să pierzi o viață! E clar... toți cei care din diverse rațiuni au împiedicat salvarea Alexandrei  ar trebui acuzați de omor prin imprudență! Nu există dubii! Nu exista calificative care sa descrie cinismul și incompetenta celor au acționat in acest caz! In nicio țara civilizata din lumea asta nu s-ar fi întâmplat așa ceva după un apel atât de elocvent al unei fete de 15 ani răpite și abuzate. Nu exista scuze pt mizerabilii ăștia care au avut atât timp sa o salveze! Concluzii: criminalul trebuie “ajutat” să dispară fizic! Oricare ar fi  el! Sceleratii ăștia nu se mai fac bine vreodată! Sa-i tinem pe banii noștri și ai părinților victimei in pușcărie pentru o reeducare iluzorie e inutil! Înăsprirea drastică a pedepselor pentru criminali, violatori, pedofili!

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu mama și bunicul Luizei Melencu când criminalul din Caracal a recunoscut că i-a ucis fiica! E cumplit

Citeste si: Imagini terifiante din casa criminalului din Caracal! Detaliile pe care nu toți le-au observat. Ce avea în locuință întrece orice imaginație

Primenirea imediată si masivă a  aparatului de stat pe principiile eficientei, ca in mediul privat( concursuri dure pentru angajare, salarii atractive si contracte pe 3-5 ani, cu bonusuri și penalizări incluse). Cursuri de auto-apărare in scoli. Accesarea imediata a fondurilor europene pentru a spori siguranța cetățenilor din orașe prin achiziționarea și montarea de camere video stradale (după modelul orașelor vestice), inclusiv in zona periferiilor. Clarificarea o data pentru totdeauna a regimului deținerii armelor și munițiilor de către persoane fizice, astfel încât categorii mai largi de cetățeni sa se poată apăra  in cazul unor agresiuni, mergând chiar pană  la suprimarea agresorului (Elvetia e un model in acest sens, chiar dacă și acolo au apărut recent restricții in acest sens). Poate poporul roman nu e pregătit pentru povestea asta cu armele, dar agresorii de profesie trebuie sa primească o replica a societății! Voi reveni!”, a răbufnit Mădălin Ionescu. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si