„Pare că am nimerit într-un reality show din Iad în care noi, soldaţii, luptăm pentru vieţile noastre şi întreaga lume urmăreşte acest episod interesant. Durere, suferinţă, foame, nefericire, lacrimi, temeri, moarte.

Citeste si: Război Rusia-Ucraina, ziua 74. Rușii au bombardat o școală în care se adăposteau 90 de oameni. Toți civilii din Azovstal, evacuați

Este totul real”, a spus Volinksi, care a postat şi o fotografie cu el, în care apare nebărbierit, cu ochii înceţoşaţi şi cu o aparentă rană la nas.

,,O putere superioară va găsi o cale să ne salveze!” 

Comandantul Brigăzii 36 de Puşcaşi Marini ai Forţelor armate ucrainene, Serhii Volinski a declarat faptul că oamenii săi nu pot decât să spere la un miracol, „că o putere superioară va găsi o cale să ne salveze!”

Citeste si: Noi explozii au loc în Transnistria. Rusia vrea să destabilizeze regiunea

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit Preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, ar trebui să aibă loc negocieri care să permită ultimilor militari ucraineni baricadaţi în oţelărie- unde se află de săptămâni bune- să plece de acolo, însă Moscova nu a dat niciun semn că ar fi de acord cu astfel de negocieri.

Trei militari și-au pierdut viața

Potrivit comandantului unităţii de puşcaşi marini ucraineni, Serhii Volinski, trei dintre militarii săi au murit şi şase au fost răniţi sâmbătă, în timpul operaţiunilor de evacuare a civililor.

Citeste si: "America participă direct în războiul împotriva Rusiei", acuză șeful Dumei de Stat de la Moscova

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si