"Ovidiu, vreau sa stie toata lumea ca ai fost cel mai bun om pe care l-am cunoscut, cel mai puternic si nobil caracter, ca sunt mandra pentru ca ti-am fost alaturi 15 ani si ca te voi iubi neincetat", sunt randurile pline de durere  scrise de sotia lui Ovidiu Brailoiu, dupa moartea lui fulgeratoare.

Fostul primar din Eforie a avut astazi parte de o slujba emotionanta, oficiata chiar de Inaltpreasfintia sa Teodosie.

TEODOSIE, SLUJBA PENTRU UN PRIETEN

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisulu: ”Ave, regrete puternice si durere in suflet pentru aceasta despartire”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Putini stiau ca Arhiepiscopul Tomisului a fost un apropiat al lui Ovidiu Brailoiu si ca  l-a cununat pe fostul edil cu creatoarea de moda Otilia Brailoiu. Cei doi aveau impreuna doua fetite.

  IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomsiului: ”L-am cunoscut indeaproape pentru ca acum 15 ani ani i-am cununat. Avea aceasta jovialitate si nu facea diferenta intre cei bogati si cei saraci”. 

AU VENIT SA-SI IA RAMAS BUN

Doua ore a durat slujba de inmormantare. Asta pentru ca toti colegii din PSD, fostii dar si actualii primari din judetul Constanta au vrut sa treaca pe la capataiul lui Ovidiu Brailoiu pentru a-si lua adio de la el. Printre cunoscuti, cei doi frati ai lui Radu Mazare si fostul ministru al mediului Nicolae Nemirschi.

Cristinel Dragomir, fost presedinte CJC Constanta: „ Dumnezeu sa-l ierte, a fost colegul nostru, prietenul nostru, fratele nostru.

Sper ca acolo unde va fi sa fie linistit”.

Si locuitorii din Eforie, care l-au tinut pe Ovidiu Brailoiu 12 ani in scaunul de primar, au numai cuvinte de lauda la adresa lui.

Ovidiu Brailoiu a fost gasit fara suflare intr-un hotel de lux din Bucuresti. Pare sa fi fost o moarte naturala, asta desi fostul primar avea doar 49 de ani. Apropiatii spun ca suferea de o boala grava. De anul trecut, cand si-a incheiat mandatul de primar, ocupa functia de director  la primaria sectorului 5 din capitala. Dumnezeu sa-l ierte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si