Mesajul sfasietor transmis de mama Laurei, tanara ucisa cu 50 de lovituri de cutit in Belgia! "Am simtit ca sufletul mi s-a topit!"

Mama Laurei, tanara ucisa in Belgia, a publicat pe pagina sa de pe un cont de socializare un mesaj dureros.

Webeditor: C.I.P. vineri 08 iunie 2018 , 16:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
 
Laura, tanara ucisa in Belgia cu 50 de lovituri de cutit, a lasat in urma o familie indurerata care nu isi poate reveni din soc. Tanara ii spusese mamei sale ca muncea ca translator, insa dupa moartea tinerei s-a aflat ca ea practica prostitutia. 
 
"Intr-un moment fericit al vietii mele, brusc m-am simtit trantita la pamant! Am avut parte de cea mai mare
durere pe care o poate avea un om si mai ales un parinte! Am simtit ca sufletul mi s-a topit intr-o clipa cand mi-a fost luata viata copilului meu!
 
Durerea-mi este de nedescris! Vreau sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa raman in picioare in aceste zile de "cosmar"! Multumesc Preotilor pentru slujba cu care mi-au condus fata pe ultimul drum! Multumesc domnilor care au construit casa de veci a fiicei mele! Multumesc Domnului Primar, care mi-a usurat caile pentru demersurile facute! Multumesc Ambasadei Romane la Bruxelles! Multumesc tuturor mainilor ce le-am simtit pe umerii mei, in cel mai tragic moment al vietii mele!", a scris mama Laurei, pe reteaua de socializare.
 
Sursa: Wowbiz

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si