Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă prognoză meteo. Vremea este deosebit de rece în majoritatea județelor din România. Stratul consistent de zăpadă le-a dat bătăi de cap românilor la primele ore ale dimineții.

Vremea în Capitală

Temperaturile sunt scăzute în București. Stratul de zăpadă are grosimi variabile cuprinse între 10 și 18 cm. Vântul va sufla slab și moderat pe parcursul zilei.

Azi, 11 martie 2021, temperaturile în Capitală se înregistrează între -3...-2 grade. La ora actuală sunt zero grade Celsius.

Citeste si: Nu am scăpat de ninsori. Vremea ne face surprize în următoarea perioadă

Frigul continuă și în cursul nopţii de joi spre vineri (11/12 martie), când temperatura minimă va fi de -8...-6 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Vremea se va schimba la sfârșit de săptămână

De azi, 11 martie 2021, vremea se va îndrepta ușor-ușor. Temperaturile vor fi mai scăzute decât este normal în această perioadă, însă ninsorile se mută în nord-vestul țării.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), joi, vremea se va ameliora în privinţa precipitaţiilor în jumătatea sudică a ţării, dar va fi mai rece decât normal în a doua decadă a lunii martie, în special dimineaţa şi noaptea, în majoritatea regiunilor.

Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări şi izolat ninsori slabe la munte, în Transilvania, iar în primele ore şi în Oltenia şi vestul Munteniei. Din orele serii, nebulozitatea va cuprinde treptat cea mai mare parte a teritoriului şi se vor semnala precipitaţii locale, în general slabe, predominant sub formă de ninsoare în regiunile nordice şi mixte în cele vestice.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Vremea rea s-a întors în România

meteo martie 2021 când se opresc ninsorile
Iarna s-a întors în România.[Sursa foto: google]

În weekend, vremea se va menține destul de rece pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros şi îndeosebi în cursul zilei vor cădea precipitaţii în general slabe, în toate regiunile. Vor fi ploi în Crişana, Banat şi Oltenia, local în Muntenia şi Dobrogea, precipitaţii mixte în Maramureş, Moldova şi Transilvania şi predominant ninsori la munte.

Citeste si: ANM a emis cod galben de vreme severă în zece județe! Care sunt zonele afectate

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Sâmbătă și duminică se va depune polei, pe alocuri. Cu precădere în prima parte a intervalului, vântul va avea local şi temporar intensificări în special în jumătatea sudică a teritoriului şi la munte, suflând tare pe crestele Carpţilor Meridionali şi de Curbură. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 10 grade, iar cele minime între -5 şi 3 grade.

Citeste si: Vremea de joi, 11 martie 2021, anuntul ANM: se intorc ninsorile!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si