BANAT

In urmatoarea perioada vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului, cu temperaturi maxime de pana la 28-29 de grade Celsius. Dupa 6 mai, insa, temperaturile vor mai scadea, urmand sa se inregistreze in jur de 21-23 de grade. Pe timpul noptii, minimele vor fi de 13-15 grade Celsius saptamana aceasta, mai scazute in a doua saptamana, pana la 9 grade.

In ceea ce priveste ploile, acestea vor fi de scurta durata la sfarsitul acestei saptamani si pana in 9 mai, cand vor fi perioade cu cantitati de apa mai insemnate la nivel local.

CRIsANA

si in aceasta regiune pe parcursul urmatoarelor zile, temperaturile vor fi neobisnuit de ridicate, arata ANM, astfel ca maximele vor fi de 28-29 de grade Celsius, iar minimele vor fi de pana la 15 grade. in zilele de 7-9 mai vremea se va raci brusc, iar pana in ziua de 13 mai temperatura maxima nu va depasi 23 de grade Celsius. Pe timpul noptii vor fi maximum 12 grade.

In a doua saptamana va ploua, iar cantitatile de apa vor mai insemnate.

TRANSILVANIA

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 28 de grade Celsius saptamana aceasta, iar noaptea, minimele vor fi de 8-12 grade.

in cea de-a doua saptamana vremea se va raci, iar maximele vor fi in jur de 20 de grade Celsius, in timp ce noaptea minimele vor scadea pana la 4-8 grade.

Incepand de sambata, in orasele din Transilvania va ploua, vor fi descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor fi insemnate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

MARAMUREs

Pana la sfarsitul acestei saptamani, vremea se va mentine deosebite de calda, spun meteorologii, cu temperaturi de pana la 29 de grade Celsius. Vor urma cateva zile cu o racire a vremii, astfel ca marti, 8 mai, temperatura pe timpul zile va cobori la 21 de grade Celsius. Pe timpul noptii, in aceasta saptamana vor fi temperaturi mai mari decat cele normale pentru aceasta perioada din an, de 11-12 grade, iar din 7 mai vor fi mai mici, spre 7-8 grade.

Intre 9 si 13 mai vor fi posibil ploi, mai ales averse insotite de descarcari electrice.

MOLDOVA

Pana sambata va predomina vremea calda, cu temperaturi cuprinse intre 26 si 29 de grade. Ulterior vremea se va raci, iar temperaturile se vor apropia de normalul acestei perioade, de 22 de grade Celsius pe timpul zilei. De la inceptul saptamanii viitoare, temperaturile pe timpul noptii vor fi in jur de 8-9 grade.

Va ploua si aici in intervalul 6-13 mai, iar aversele vor fi insotite de frecvente descarcari electrice.

DOBROGEA

Pana sambata maximele vor fi mai mari decat ar fi normal pentru aceasta perioada a anului, de cuprinse intre 21 si 26 de grade Celsius.

De martea viitoare se va raci, insa, iar temperaturile nu vor depasi 19 grade Celsius. Noaptea, minimele vor fi de 14-15 grade saptamana aceasta, urmand sa scada pana la 11 grade pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani, cand exista posibilitatea aparitiei ploilor.

MUNTENIA

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Efectul cafelei, vinului și ciocolatei asupra creierului. Ce spune medicul Leon Dănăilă- antena3.ro

In aceasta saptamana va fi cald, cu temperaturi de pana la 28 de grade, dar apoi vremea se va raci si maximele nu vor depasi 24 de grade Celsius pe timpul zile, arata ANM. Pe timpul noptii, temperaturile vor fi cuprinse intre 8 si 13 grade in tot intervalul, insa saptamana viitoare s-ar putea inregistra averse insotite de descarcari electrice.

OLTENIA

si in aceasta regiune maximele vor fi mai mari decat normalul perioadei, saptamana aceasta inregistrandu-se temperaturi de pana la 29 de grade Celsius. incepand cu 9 mai se va raci si vor fi maxime de 23 de grade pana in ziua de 13 mai. Pe timpul noptii, mediile vor creste treptat spre 14 grade saptamana aceasta, iar de sambata vor fi mai mici, spre 10 grade.

De sambata aceasta si pana la sfarsitul saptamanii urmatoare s-ar putea inregistra ploi si descarcari electrice.

LA MUNTE

Temperaturile pe timpul zilei vor fi, in medie, de 18-20 de grade zilele urmatoare, iar pe timpul noptii vor fi in jur de 7-9 grade. De duminica si pana spre marti vremea se va raci, temperaturile ajungand pana la 12 grade, urmand ca la sfarsitul celei de-a doua saptamani sa nu depaseasca 6 grade, chiar vor scadea pana la 3 grade, acesta fiind normalul perioadei, spun meteorologii.

Probabilitatea de aparitie a averselor, local mai insemnate cantitativ si insotite de descarcari electrice va fi relativ ridicata la sfarsit de saptamana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si